Top 10 Zomerhits van 2016

Top 10 Zomerhits van 2016

Wat wordt dit jaar de grote zomerhit van 2016? In deze top 10 beluister je 10 nummers die grote kans maken om DE zomerhit van 2016 te worden. Deze top 10 is gebaseerd op verwachtingen van grote plantenlabels zoals Sony Music en Universal Music. Ook hebben wij de verwachtingen van diverse radio-dj’s meegenomen. De top 10 met beste zomerhits van 2016 wordt continu bijgewerkt. Beluister hieronder de populairste zomerhits van 2016 van dit moment:

Tip: Ontdek nu ook de nieuwste; zomerhits van 2023 zomerhits van 2022, zomerhits van 2021, zomerhits van 2018 of zomerhits van 2017 .

10. Justin Bieber – Sorry

Onlangs heeft Justin Bieber het hitje ‘Sorry’ uitgebracht. Justin’s nieuwe hit wordt al veel gedraaid op de radio. Wellicht wordt de hit ‘Sorry’ nog veel gedraaid in de zomer van 2016.

9. gnash – i hate u, i love u

8. Sia – Cheap Thrills

Sia heeft het hitje ‘Cheap Thrills’ uitgebracht. Beluiser hieronder de zomerhit van Sia.

7. The Chainsmokers – Don’t Let Me Down ft. Daya

6. All Night Long – Rochelle

De Surinaamse zangeres Rochelle is nog niet heel bekend. Eerder scoorde zij al een zomers hitje met Yellowclaw. Nu, in 2016 heeft ze weer een zomerhit uitgebracht genaamd ‘All Night Long’.

5. Alvaro Soler – Sofia

Het Spaanse liedje ‘Sofia’ is een echte klassieke zomerhit. Dit vrolijke liedje wordt gezongen door de Spaanse zanger Alvaro Soler. Wij weten het eigenlijk wel zeker, Sofia wordt een grote zomerhit dit jaar. Bekijk nu de onderstaande zomerse clip.

4. This One’s For You – David Guetta

De zomer van 2016 staat ook in het teken van het EK voetbal in Frankrijk. David Guetta heeft het liedje ‘This One’S For You’ geproduceerd, dit wordt het themalied van het EK 2016. Doordat duizenden Europeanen het EK in Frankrijk gaan volgen is de kans dat David Guetta een grote zomerhit scoort erg groot. Beluister hieronder de zomerhit van 2016 van David Guetta.

3. Duele el Corazon – Enrique Iglesias

Enrique Iglesias heeft de afgelopen jaren zomerhits uitgebracht die erg succesvol werden. Met het Spaanse liedje ‘DUele el Corazon’ heeft Iglesias er weer een nieuwe zomerhit bij.

2. Kungs vs Cookin’ on 3 Burners – This Girl

Van Albufeira tot Griekenland, overal wordt de zomerhit ‘This Girl’ gedraaid. Ook in Nederland is dit nummer veel te horen op de radio. ‘This Girl’ is zonder twijfel een van de grootste zomerhits van 2016.

1. Can’t Stop the Feeling – Justin Timberlake

Op dit moment is de grootste zomerhit van 2016 ‘Can’t Stop the Feeling’ van Justin Timberlake. Dit vrolijke en zomerse liedje wordt veel gedraaid op de radio. Ook staat deze hit al geruime tijd in de top 40. Ga jij binnenkort op vakantie? Dan ga je dit liedje gegarandeerd veel horen op de zomerse terrassen en strandtentjes. Beluister hieronder de zomerhit van 2016. Tip; liever meer zomerhits van nu luisteren? Bekijk dan ook deze top 10 zomerhits van 2023.

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Carnavalskrakers 2022

De website Top10s heeft de beste carnavalskrakers van