Top 10 Zomerhits van 2013

Top 10 Zomerhits van 2013

De zomer van 2013 is deze keer een goede zomer! Het weer is in Nederland prachtig en ook dit jaar luisteren we weer naar goede zomerhits. Voor iedereen die de titels van de zomerhitjes op het terras en clubs niet kan onthouden hebben wij een Top 10 samengesteld met alle leuke zomerhits van 2013. Beluister ook de beste zomerhits van 2014 en de zomerhits van 2015.

10. Jason Derulo – ‘The Other side’

Jason Deluro heeft met zijn single ‘The Other Side’ een goede zomerhit gemaakt. Zijn nummer wordt in alle clubs aan het strand gedraaid.

 

9. De Kraaien – ‘Pechvogel’

‘Je bent een Pechvogel’, dat is de Nederlandstalige zomerhit van 2013. De Kraaien komen deze zomer erg ver in de hitlijsten met hun zomerhit ‘Pechvogel’.

 

8. Chris Malinchak – ‘So Good To Me’

‘So Good To Me’ heeft deze zomer ook absoluut de hitlijsten bereikt. Deze zomerhit van Chris Malinchak is de perfecte lounge song voor deze zomer.

 

7. Bakermat – ‘Zomer’


Weinig zomerhits klinken zo zomers als ‘Zomer’ van de aanstormende dj Bakermat. Deze geweldige hit bestaat uit een zwoele melodie gespeeld op een zomerse fluit. Perfecte loungemuziek voor een zomers tuinfeestje of barbecue.

 

 

6. Bastille – ‘Pompeii’

 

 

 

5. Avicii – ‘Wake Me Up’

 

Een lekkere beat, een goede gitarist en een beetje electro. Avicii komt deze zomer met het nummer ‘You Wake Me Up’ een geweldige mix tussen akoestisch en electro met een vrolijk melodietje. Ook de zomerhit van Avicii staat al weer een tijdje in de Nederlandse Top 40.

 

 

4. Serebro ‘Mi-Mi-Mi’

 

De Russische zangeres Serebro heeft in 2o13 het liedje’ Mi Mi Mi’ gemaakt. Het liedje blijft zeker hangen want al die Mi’s blijven goed in je hoofd hangen. Een vrolijke zomerhit uit Rusland!

 

3. Zaz – ‘Je Veux’

‘Je Veux’ van Zaz is een heerlijke Franse zomerhit met een vrolijk melodietje. De Franse chanson gaat zoals bijna alle Franse nummers over de liefde.

 

2. Daft Punk feat. Pharrell – ‘Get Lucky’

Daft Punk kwam deze zomer ook met een lekker hitje namelijk ‘Get Lucky’. Let eens goed op bij 2:20 in de videoclip.

 

1. Robin Thicke – ‘Blurred Lines’

De zomerhit van 2013 is uiteraard ‘Blurred Lines’ van Robin Thicke. Deze zomerhit staat al 11 weken in de Nederlandse top 40 op de 1e positie. Ook is de single Blurred Lines al meerdere malen gecoverd.

 

Andere Zomerhits

Missen er zomerhits in deze lijst of heb je mooie momenten aan een van de zomerhits van deze lijst? Deel het met ons onderaan de pagina.

Daarnaast hebben wij nog andere Muziek Top 10 Lijstjes
Top 10 Nummers van Volendamse Artiesten
Top 10 Liedjes over Amsterdam
Top 10 Country songs
Top 10 Franse Chansons
Top 10 Efteling liedjes
Top 10 nummers André Hazes
Top 10 Zomerhits van 2013
Top 10 Jazz nummers
Top 10 beste filmsoundtracks
Top 10 beste Klassieke muziek
Top 10 biercantus nummers
Top 20 nummers met een saxofoon
Top 10 muziek uit de reclame

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Engste horrorfilms

Er zijn enorm veel enge films. Horrorfilms bevatten