Beste Vodka mixen

Beste Vodka mixen

Voor alle Vodka drinkers hebben wij de beste 10 Vodka mixen uitgezocht. Bekende goede Vodkamerken zijn o.a Eristoff, Smirnoff, Wyborowa, Absolut en Gorlovka. Vodka is te drinken in mixen, cocktails en puur. Wij zullen de beste recepten en mixen met vodka met je delen! Maar drink altijd met mate.

Mixen

  • Vodka met Redbull, Zeker onder de Engelsen is deze mix erg populair. Bijnamen voor deze mix zijn: RBV, Speedball, Vod-Bomb en Echo. De mix bestaat meestal uit 1 deel Vodka en 3 delen Red Bull maar dit kan uiteraard verschillen. De Red Bull overheerst in de mix waardoor je de sterke alcoholsmaak minder proeft. Hierdoor kan je in een korte tijd heel dronken worden dus let op.
  • Vodka met Appelsap, Deze mix lijkt een beetje op de Vodka met Redbull mix. De appelsap is net zoals Redbull zuur en heeft veel overeenkomsten. De mix is wel goedkoper en zeker handig voor als je niet al te veel cafeïne wilt drinken.
  • Vodka met 7up, Een prima mix met een zoete smaak. Mix 3cl (1 oz) met een half glas 7up en voeg ijsklontjes toe.
  •   Vodka met tonic en citroen, Als je niet zo houdt van zoete dranken kan je Vodka het beste mixen met tonic, gebruik 1 deel vodka met 2 delen tonic en voeg ijs en citroensap toe.

 

Shotjes

  • Afterburn: Pak een shotglas en schenk hier 3cl (1 oz) Vodka in. Pak vervolgens een 2e shotglas en vul deze met 1,5 cl (0,5 oz) Tabasco. Vervolgens drink je de Vodka shot en direct daarna de Tabasco shot. 
  • Appel shot: Vul een shotglas voor 3/4 met Vodka. Vervolgens vul je de rest van het shotglas met appel likeur die verkrijgbaar is bij de slijterij van o.a Bols en De Kuyper.
  • liquid Cocaine: Populair in Engeland. Pak een shaker en mix vervolgens 1/4 shot cointreau, 1/4 shot Southern comfort, 1/4 shot Vodka en 1/4 shot amaretto. Voeg 1 scheutje ananas-sap toe en mix dit door elkaar. Voeg dit in een shotglas en drink deze shot in een keer op.

Bekijk ook:

Beste Bacardi mixen

Shotjes met Tabasco

Beste Belgische bieren

Beste Jagermeister mixen

Vergelijkbare Lijstjes

2 Comments

  1. caucasian and white russians should be in the list…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Studentensteden met de goedkoopste kamerprijzen (huur)

Door de wooncrisis zijn de huren van studentenkamers