Top 5 uitgaanslocaties in Poreč

Top 5 uitgaanslocaties in Poreč

Poreč (Istrie) is een havenstadje die populair is onder gezinnen en jongeren. Verschillende reisorganisaties waaronder GoGo, Beachmasters en X-travel bieden vakanties aan naar Poreč en het bijgelegen Rovinj. Het uitgaansleven in Poreč is kleinschalig en staat bekend om haar loungeclubs. 

1. Club Villa

65297_3364984381077_963223403_n

 

Club Villa is een club en strandbar gelegen aan het strand vlakbij het centrum van Poreč. De sfeer in deze openluchtclub is geweldig.  De bezoekers van Club Villa bestaan uit toeristen (waaronder veel Nederlanders) maar ook locals. In totaal heeft de club 2 verdiepingen waarbij de onderste verdieping toegang geeft tot het strandterras waarbij veel lounge banken staan. Op de 2e verdieping staat de dj en kan het publiek losgaan op hitjes en clubmuziek. Een biertje kost bij Villa ongeveer €2,50.

 

2. Saint & Sinner

uitgaan-porec

 

Club Saint & Sinner ligt in het centrum van Poreč aan de boulevard. De club draait voornamelijk electromuziek en heeft een strak interieur. Op het terras kan gelounged worden terwijl er binnen ruimte is om los te gaan. Daarnaast heeft deze club GoGo danseressen die voor een ‘losse sfeer’ zorgen.

3. Lighthouse Music Club (Vodnjan)

lighthouse-porec

Wie behoefte heeft aan een grote club met bekende dj namen kan het beste de ‘Lighthouse Music Club’ bezoeken. Deze grote luxe club is gelegen in Vodnjan, ongeveer 30 km van Poreč. De reisorganisaties GoGo, X-travel en Beachmasters huren regelmatig bussen om deze club te bezoeken. De club is een van de grootste clubs in de buurt van Poreč en is volledig buiten. Je kan zelfs een duik nemen in het zwembad tussen het dansen door.

4. Cafe del Mar

cafe-del-mar-porec

 

Wie wilt loungen en een goede cocktail wilt drinken kan het beste naar Café del Mar gaan gelegen aan het einde van de haven van Poreč. Deze lounge is gloednieuw en ziet er zeer luxe uit. Het is er niet erg druk maar de live muziek van de dj en saxofonist zorgen voor de perfecte loungesfeer. Hoewel de club er exclusief uitziet zijn de prijzen dat niet. Een half liter bier is al te verkrijgen voor €4 en een cocktail voor €6, voor de meer vermogende bezoekers is er ook champagne te bestellen van 8.000 kuna omgerekend ruim €1.000.

5. Club Plava

Wil je graag een keer een nachtclub bezoeken en een erotische avond hebben dan is Club Plava een goede plek om te bezoeken. De club is gelegen buiten Poreč en er rijden elk half uur gratis bussen van en naar Poreč. Club Plava staat bekend om haar strippers (zowel mannen als vrouwen) die erg ver durven te gaan. Op het podium van Club Plava zijn dan ook elke avond diverse erotische shows waarbij de strippers werkelijk alles uit doen. De club wordt voornamelijk door mannen gezocht en is met de erotische vrouwenshows ook niet heel vrouw vriendelijk. Wel zijn er bij Club Plava ook mannelijke strippers te vinden. Overigens kan een avond bij Club Plava redelijk wat kosten. Een biertje is maarliefst €6 en er moet ook entree (€10) betaald worden.

Byblos (gesloten)

Club byblos, was verreweg de meest hippe club van Poreč. In deze club hebben veel bekende dj’s opgetreden waaronder Dj Chuckie en Fedde le Grand. Helaas is Club Byblos gesloten omdat er te veel ‘zwart geld’ in omloop was.

 

 

Bekijk ook:

Top 10 Uitgaanslocaties in Albufeira

Vergelijkbare Lijstjes

1 Comment

  1. Byblos is gewoon weer open hoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk ook deze Top 10

De 10 tofste reisblogs van Nederland

Op het moment schieten de blogs over reizen