Top 5 beste telefonische vergaderdiensten

Top 5 beste telefonische vergaderdiensten

Telefonisch vergaderen

In Nederland zijn er meerdere handige telefonische vergaderdiensten actief. In dit artikel hebben wij de beste diensten op een rij gezet. Telefonisch vergaderen is erg handig, zo bespaar je reistijd en kunnen de deelnemers van de vergadering zich op meerdere plekken bevinden. Ook tijdens het auto rijden is het mogelijk om telefonisch te vergaderen. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat jouw team effectiever werkt. In deze top 5 vind je zowel offline vergaderdiensten als online vergaderdiensten.

5. Gratis telefonisch vergaderen via Freeconferencecall

Via de internationale dienst Freeconferencecall kan je gratis telefonisch vergaderen. Via de website kan je een account aanmaken en kan je deelnemers uitnodigen om ook een account aan te maken. Je moet vervolgens inbellen op een internationaal nummer. Hoewel Freeconferencecall gratis is, is het erg omslachtig om deze dienst te gebruiken. Wil je telefonisch vergaderen met een goede gesprekskwaliteit zonder reservering? Gebruik dan een andere conference calling dienst.

4. Bellen via VoIP

Belt jouw bedrijf via VoIP (internet)? In veel gevallen is het mogelijk om een telefonische vergadering op te zetten via een functie die jouw VoIP aanbieder beschikbaar stelt. Het voordeel van vergaderen via VoIP is dat het in veel gevallen erg goedkoop is. Een voorbeeld van een VoIP provider die telefonisch vergaderen standaard beschikbaar stelt is gnTel.

3. Groepsbellen met een iPhone

Met een iPhone is het mogelijk om meerdere telefoonnummers tegelijk te bellen en gesprekken samen te voegen. Je kan met 2 t/m 5 deelnemers tegelijk een gesprek voeren. Via deze optie kan je gratis telefonisch vergaderen. Helaas is de bandbreedte van een mobiel in veel gevallen niet goed genoeg om een goede telefonische vergadering te houden. Valt de kwaliteit van je telefoongesprek tegen? Gebruik dan een premium vergaderdienst via 0900 – 1970.

2. Internetbellen via Skype for business

Skype for business maakt het mogelijk om een videogesprek op te zetten met meerdere personen. Met een abonnement op Skype for Business is het mogelijk om onbeperkt te vergaderen. Het nadeel is wel dat alle gebruikers moeten beschikken over een stabiele internetverbinding. In de praktijk is de kwaliteit van de dienst dat ook niet altijd goed. Wil je snel vergaderen zonder storing? Dan kan je beter kiezen voor Easyconference

1. Telefonisch vergaderen via Easyconference

De Nederlandse telefonische vergaderdienst Easyconference is erg gemakkelijk en snel. Om gebruik te maken van Easyconference hoef je niet te reserveren, ook een registratie of abonnement is niet nodig. Als organisator bedenk je jouw eigen code en deze deel je met alle deelnemers van de vergadering. Op het afgepsroken tijdstip bellen de deelnemers 0900-1970 en vullen in het menu de afgesproken code in. Vervolgens wordt er een groepsgesprek opgezet en kan de telefonische vergadering beginnen.

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Meest Energie Slurpende Apparaten

Wil jij besparen op je energie rekening? Dat