Top 5 meest opmerkelijke hotels

Top 5 meest opmerkelijke hotels

Om te kunnen slapen heb je over het algemeen niet meer dan een lekker bed nodig. Een badkamer met een goede douche is fijn als je daarna de stad in moet of onderweg bent naar je werk,maar meer heb je niet nodig. Omdat er inmiddels zoveel concurrentie is op de hotelmarkt, verzinnen de eigenaren steeds gekkere dingen om gasten aan te trekken. Hier en overzicht van de vijf meest opmerkelijke hotels ter wereld.

1. Het Magic Mountain hotel – Chili

opmerkelijke-hotels1
De meeste mensen die naar de jungle gaan, willen back to the basics. Tenzij ze zich middenin Chilli bevinden. Hier staat namelijk het Magic Mountain hotel verscholen te midden van een dichte jungle. Dit hotel heeft een bijzondere plek en een nog uitzonderlijker ontwerp. Het gebouw ziet eruit als een omgekeerd ijscohoorntje en vanaf de top tot aan de grond loopt er een grote waterval over het hotel.

2. Propeller Island City Lodge – Berlijn

opmerkelijke-hotels2
Voor ieder wat wils. Slapen in een doodskist? Dat is hier geen probleem. Word je liever wakker in een zwevend bed, dat kan ook! Dit hotel heeft 45 kamers die allemaal compleet anders zijn ingericht. Als je een bijzonder nachtje wilt slapen, kun je dus een hotel in Berlijn boeken.

 

3. Palacio de Salin – Bolivia

 

opmerkelijke-hotels3
Dit hotel staat aan de rand van de grootste zoutvlakte van de wereld. Niet heel vreemd dus dat dit hotel bijna geheel bestaat uit geperst zout. Een opvallende regel van het hotel is dat je niet aan de muren of het meubilair mag likken. Voor de rest kun je er genieten van een luxe sauna en een grote golfbaan.

 

4. Jules’ Undersea Lodge – Florida

opmerkelijke-hotels4
Ben je gek op de zee? Dan is dit onderwater hotel de plek voor jou! Dit hotel heeft twee kamers negen meter onder water laten maken. Je kunt hier alleen met een scuba naartoe, wat het hotel extra bijzonder maakt. Onderwater heb je een kamer met prachtig uitzicht en een kleine badkamer.

 

5. Havenkraan – Harlingen

opmerkelijke-hotels5
Ook in Nederland weten we hoe we onze gasten een bijzondere slaapplaats moeten aanbieden. Op 19 meter hoogte is een hotelkamer gebouwd in een havenkraan. Met een bedieningspaneel kun je zelf het uitzicht bepalen, want hiermee kan de hotelkamer 360 graden gedraaid worden. Op deze hoogte heb je luxe zoals een stortbad, een minibar en zelfs een dakterras.

 

Bekijk ook:

Top 10 engste achtbanen ter wereld

Top 10 beste vrouwenfilms

Top 10 grappigste reclames

Vergelijkbare Lijstjes

1 Comment

  1. Wow wat een leukie top 5, wist niet dat er zulke aparte hotels bestonden, zou graag eens in allemaal een nachtje willen verblijven, maar dank dta dat een beetje een dure aangelegenheid word. gtjs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Engste horrorfilms

Er zijn enorm veel enge films. Horrorfilms bevatten