Top 5 iPad Mini Hoesjes

In samenwerking met iPadToday.nl beschrijven we vandaag de top vijf iPad Mini hoesjes voor de nieuwe Apple iPad Mini. In oktober 2012 werd de nieuwe iPad Mini aangekondigd door Apple. Sinds november ligt de iPad Mini in de winkel. Uiteraard wil je dit tablet zo goed mogelijk beschermen tegen val- of stootschade.

Mujjo Originals Sleeve

Een sleeve van het merk Mujjo valt erg op door het gebruik van materiaalsoort. Deze iPad Mini Sleeves zijn gemaakt van 100% wolvilt en leer. Deze sleeve voor de iPad Mini is verkrijgbaar in twee kleuren en heeft een prijs van €47,99.

Skech Flipper

De iPad Mini hoesjes van Skech zijn verkrijgbaar in 4 kleuren en heeft iets weg van de Apple SmartCover, het verschil is dat de Skech Flipper een hardere achterkant heeft. De Skech Flipper voor de Apple iPad Mini heeft een prijs van €34,95. Onderstaand filmpje ter verduidelijking.

SwitchEasy CoverBuddy

De SwitchEasy CoverBuddy is een backcover die alleen de achterkant van de Apple iPad Mini beschermd. Deze cover is er in 8 verschillende kleuren en is gemaakt van stevig hard kunststof. In combinatie met de Apple Smartcover is je tablet volledig beschermd. De CoverBuddy heeft een schappelijke prijs van €24,95.

SwitchEasy CoverBuddy voor iPad Mini

Otterbox Defender

Werk je in de bouw of kom je vaak op plaatsen waar gevaar op de loer ligt? Met de Otterbox Defender is je iPad Mini zeer stevig beschermd tegen val- of stootschade. Deze case bestaat uit drie lagen, zowel van hard kunststof als zacht kunststof. Deze robuuste hardcase voor de iPad Mini heeft een prijs van €69,95.

Muvit Snow Slim Stand

Het meest verkochte hoesje voor de iPad Mini is de Muvit Snow Slim Stand. Deze case is multifunctioneel en onder meer te gebruiken als standaard. Deze case is verkrijgbaar in vier kleuren en heeft een prijs van €32,95.

SwitchEasy CoverBuddy voor iPad Mini


Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.