Top 10 zomerliedjes 2017

Top 10 zomerliedjes 2017

De 10 beste zomerhits van 2017

Het weer wordt steeds beter en de eerste zomerhits van 2017 zijn een feit. In deze top 10 beluister je de beste zomerliedjes van 2017. De lijst is samengesteld aan de hand van verschillende rankings waaronder de top 40, mega top 50 en internationale hitlijsten. De top 10 met zomerliedjes van 2017 wordt wekelijk bijgewerkt. Heb jij een tip? Deel jouw favoriete zomerhit van 2017 onderaan de pagina.

Tip: Beluister ook de beste zomerhits van 2018.

10. Cake – Flo Rida & 99 Percent

Flo Rida & 99 Percent hebben het zomerse nummer ‘Cake’ uitgebracht. Dit nummer komt gegarandeerd terug op zomerse strandfeestjes in Spanje en Portugal.

9. Major Lazer – Run Up

Major Lazer heeft al eerder grote zomerhits gescoord. Ook in 2017 maakt Major Lazer kans om goed te scoren met een zomers liedje.
Wie weet zie jij Major Lazer deze zomer op een van de Europese festivals.

8. Katy Perry – Chained To The Rhythm

Ook Katy Perry staat in de top 10 zomerliedjes van 2017. Haar nummer ‘Chained To The Rhythm’ is uitgebracht in 2017 en klinkt erg zomers. Ook opvallend is de videoclip van het nummer. Hierin is een spectaculair attractiepark te zien.

7. Bebe Rexha – I Got You

Begin januari 2017 bracht zangeres Bebe Rexha het nummer ‘I Got You’ uit. Wie weet is dit nummer een blijvertje en horen we deze terug als zomerhit van 2017.

6. Andra – Why

De zangeres Andra heeft het heerlijke nummer ‘Why’ uitgebracht. De videoclip is in ieder geval heel zomers.

5. Martin Garrix & Dua Lipa – Scared To Be Lonely

De Nederlandse top dj Martin Garrix heeft deze zomer ook een hit te pakken. Zijn nummer ‘Scared To Be Lonely’ wordt op dit moment wereldwijd veel gedraaid. De kans is groot dat Martin Garrix een van de zomerhits van 2017 heeft uitgebracht. Wij verwachten dan ook dat onderstaande nummer veel te horen gaat zijn in zomerse oorden als; Albufeira, Lloret da Mar en Ibiza.

4. Andra & Mara – Sweet Dreams

Sweet Dreams is een zomers nummer met een lekkere beat. Je gaat dit liedje ongetwijfeld op het strand horen.

3.Ed Sheeran – Shape of You

Ed Sheeran is hot. Zijn nieuwe album is recentelijk positief ontvangen. Het kan ook niet anders dat het nummer Shape of You van Ed Sheeran deze zomer veel gedraaid gaat worden.

2. Zedd, Alessia Cara – Stay

‘Stay’ van Zedd en Alessia Cara is op Youtube al 73 miljoen keer beluisterd. In deze zomerse clip zijn verschillende beelden te zien uit de woestijn. Beluister hieronder een van de zomerhits van 2017.

1. Kygo, Selena Gomez – It Ain’t Me

Deze zomerhit is al vroeg in 2017 uitgebracht maar wordt nu al grijs gedraaid op de Nederlandse radio. Kygo heeft zonder twijfel een sterk zomerliedje uitgebracht en maakt kans om de hit van deze zomer te worden.

De beste zomerhits van 2017

Deze lijst werken wij wekelijks bij aan de hand van verschillende hitlijsten. Heb jij een goede tip of mis jij jouw favoriete zomerliedje? Deel deze dan door te reageren onderaan de pagina. Beluister ook de zomerhits van 2016 terug.

Vergelijkbare Lijstjes

1 Comment

  1. Misschien een aanrader voor titel zomerhit 2017, Bear System ft. Martin O`Neill – Just Like A Rainbow Club Remix.

    https://www.youtube.com/watch?v=C_O2ERHTznQ

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 carnavalsmuziek 2019

Carnavalsmuziek 2019 – Elk jaar publiceren wij de