Top 10 Relatiegeschenken

Top 10 Relatiegeschenken

Met een relatiegeschenk beloont u de klant voor de samenwerking of verrast u uw collega met een presentje. Relatiegeschenken zijn ideaal als u uw waardering wilt uiten in et bedrijfsleven. Als u een klant, collega of zakenpartner een cadeau geeft, zijn ze vaak tevreden en dat geeft u weer een goed gevoel.

Hieronder ziet u een top 10 met de meest populaire relatiegeschenken:

10. Mok

Iedereen drinkt, ook u zakenpartners, klanten, collega’s en medewerkers. Een mok wordt elke dag wel gebruikt en is daarom een perfect relatiegeschenk. Hier hebben mensen echt iets aan en er zijn zoveel mokken, dat er altijd wel een tussen zit die bij uw bedrijf past. Er zijn zelfs mokken met een 3d effect wat het er nog leuker uit laat zien.

9. Agenda/Kalender

Een agenda of kalender is een leuk relatiegeschenk, omdat er echt gebruik van wordt gemaakt. Vaak nemen mensen de agenda’s mee en hierdoor zien andere mensen uw bedrijfsnaam ook en wellicht komt het dan wel ter sprake. Er wordt altijd wel op de kalender gekeken om te kijken welke dag het is.

8. Notitieblok

Bedrukt notitieblokken zijn ook goede relatiegeschenken, als u iets schrijft moet u wel iets hebben om het in te schrijven. Een notitieblok is wel zo makkelijk. Er zijn notitieblokken in allerlei kleuren en formaten. Meestal wordt de naam van het bedrijf op de voorkant bedrukt, zodat het duidelijk zichtbaar is. U kunt er ook voor kiezen om het logo op elke bladzijde te laten bedrukken.

7. Tas

Een tas als relatiegeschenk is perfect als u niet weet wat u moet geven. Een tas wordt vaak gebruikt om spullen te dragen. Er zijn rugtassen, boodschappentassen, katoenen tassen en nog veel meer. Het is ook fijn dat een cadeau gebruikt wordt en met een tas weet u bijna zeker dat er gebruik van wordt gemaakt.

6. Sleutelhanger

Als u kiest voor een sleutelhanger als relatiegeschenk, heeft u keuze uit vele verschillende soorten en varianten. Er zijn sleutelhangers in een vorm van een hart, wereldbol, lippenstift en nog veel meer. Ook zijn bepaalde sleutels ook een hoofdtelefoon splitter of zitten er oordopjes aan. Kies de mooiste sleutelhanger uit en bedruk hem nu met de naam en het logo van uw bedrijf en het zal zeker gewaardeerd worden.

5. Wijn

Een fles wijn is een goede manier om uw waardering te uiten. In de hele wereld geven mensen elkaar wijn als een relatiegeschenk. Een klein flesje wijn met daarop een bedrukking is leuk om te krijgen en het is ook nog eens lekker. Er zijn verschillende wijnen waar u uit kunt kiezen.

4. USB-stick

USB-sticks worden al jaren als relatiegeschenk gegeven en het is een ideaal gift, want hiermee kunt u al uw bestanden overzetten, waar u ook bent. De USB-sticks zijn er in verschillende kleuren en formaten. Er zijn zelfs usb’s in de vorm van een lippenstift, sleutel etc. Het ziet er leuk uit en is ook nog een handig.

3. Pen

Bedrukte pennen zijn een van de meest populaire relatiegeschenken. Pennen worden altijd wel gebruikt om iets op te schrijven. Een pen met het logo en de naam van het bedrijf is ook een vorm van promotie. U kunt kiezen voor balpennen, houten pennen, vulpennen en er zijn zelfs pennen die milieuvriendelijk zijn.

2. Dopper

Dopper is een waterfles, ontworpen door Merlijn Everwaarts. Hij wou dat er minder wegwerpjesflesjes zouden worden gebruikt, omdat het slecht is voor het milieu. Daarom heeft hij een fles ontwikkeld die u kunt hergebruiken en erg stevig is. Dopper flessen zijn er in verschillende kleuren zoals paars, groen, rood en nog veel meer. Veel bedrijven bedrukken het bedrijfslogo erop en geven het als een relatiegeschenk.

1. Powerbank

Bent u opzoek naar een relatiegeschenk die meegaat met de tijd, dan is een powerbank een ideaal presentje om te geven. Door de toename van smartphones neemt de vraag naar oplaadmogelijkheden ook toe. Een powerbank is klein en licht en kan overal de mobiele telefoon opladen.

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Meest Energie Slurpende Apparaten

Wil jij besparen op je energie rekening? Dat