Top 10 populairste trouwauto’s

Top 10 populairste trouwauto’s

Bruiloft auto’s spelen een belangrijke rol voor jouw grote dag. Ongeacht religie, traditie of geloof er is een ding dat elke bruid en bruidegom wel wil en dat is een luxe trouwauto auto. Er zijn vele keuzen trouwauto’s waar je uit kunt kiezen, maar je zal toch wel gaan voor een auto die jullie samen hebben gekozen. Hieronder vindt je een top tien trouwauto’s lijst, deze kan misschien helpen bij het kiezen van een perfecte trouwauto, voor een perfecte dag.

10. Lamborghini Gallardo

Als je echt wilt uitsteken op het huwelijk, dan is de Lamborghini Gallardo zeker de auto die je kan huren op jouw huwelijksdag. Super cars zijn synoniem voor impact en dit is precies het geen je wilt op je huwelijksdag “impact maken”. Maar naast het maken van impact is deze auto ook super mooi tijdens de foto ronde. Jouw trouwdag moet een heuse herinnering worden en met zo een magnifieke auto is dat bijna zo goed als gegarandeerd.

trouwauto_10_lamborghini

9. Ferrari F430

De laatste tijd zijn sportwagens een populaire keuze voor de trouwdag. Reizen van de kerk naar de receptie in zo een super deluxe sportwagen is dus steeds terugkerende trend. De nieuwbakken echtparen willen natuurlijk in stijl komen op hun trouwlocatie. Welke betere manier is er dan met een supersnelle Ferrari aan te komen op de locatie. Omdat het zo’n zeldzame auto is, zal het echt een unieke stempel op jouw huwelijksdag achterlaten.

trouwauto_9_ferrari

8. Porsche Panamera

Dit voertuig is een echte vreugde om in te reizen. Door zijn bescheiden, ingetogen karakter maakt het de perfecte trouwauto en voegt het extra stijl toe aan het bruidspaar en het huwelijk.

trouwauto_8_porsche

7. Bramwith

De aantrekkelijke Bramwith is een klassieke trouwauto. Een presentatie van schoonheid, deze auto heeft zich bewezen als een geweldige keuze voor bruiden en bruidegoms.

trouwauto_8_Bramwith

6. Chrysler 300c Limo

Limousines hebben echt die wow-factor waar alle bruiden en bruidegoms naar hunkeren, met de lange wielbasis biedt het een beeld van belang en rijkdom. De Chrysler 300C is een van onze meest populaire limousines, het geeft de bruid en bruidegom een gevoel van royalty. De ruimte in deze auto is heerlijk comfortabel en zelfs de grote trouwjurken, evenals vrienden en familieleden kunnen mee in deze auto.

trouwauto_7_chrysler_limo

5. Tuk Tuk

Op zoek naar iets wat een beetje onconventioneel is? Dan is de Tuk Tuks of Riksja’s zoals ze vaak worden genoemd de perfecte keus. Het is een leuke trouwauto om een twist aan je mooie dag te geven.

trouwauto_6_tuk_tuk

4. Rolls Royce Silver Cloud

Deze auto is meer een klassieke keuze en heeft echt van de traditionele kwaliteiten die toch met luxe worden verfijnd. Het aanbieden van een mix van kwaliteit en traditie, zowel ingetogen en weelderige, is waarom dit voertuig alles is wat je nodig hebt in een trouwauto. Ook zal je zeker weten prachtige en verbluffende foto’s voor het bruiloft maken met deze auto.

trouwauto_4_rolls_silver

3. Mercedes S klasse

Het automerk die grote indruk van verfijning en glamour maakt, een wonderbaarlijke auto die iedereen zal herkennen als een bewonderenswaardige trouwauto keuze. Mercedes heeft precies dat wat essentieel is voor de belangrijkste dag van je leven. Als je op zoek bent naar een auto om comfortabel in te rijden en om op te vallen op de huwelijksdag dan moet je informeren over onze S-klasse range.

Mercedes-Benz S 350 BlueTec (W 222) 2013

2. Rolls Royce Ghost

De Rolls Royce Ghost is een trouwauto die vooral bij bruiloften in Engeland bekend zijn. Ze hebben een tijdloosheid en traditionele kwaliteit. Het bevorderen van comfortabel reizen en verbazingwekkende interieur is wat de Ghost tot een perfecte trouwauto maakt voor zowel traditionele als moderne bruiloften.

trouwauto_2_rolls_ghost

1. Royce Phantom

De Rolls Royce Phantom is de meest gewilde trouwauto, die een vleugje klasse toevoegt aan een bruiloft dag. Zijn luxe interieur met zijn prachtige design, de Phantom staat bekend om zijn ongelooflijke reputatie van elegantie.

trouwauto_1_Royce_phantom

Vergelijkbare Lijstjes

1 Comment

  1. Ik vind de Chrysler 300C sedan toch wel het mooist!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Studentensteden met de goedkoopste kamerprijzen (huur)

Door de wooncrisis zijn de huren van studentenkamers