Top 10 muziek uit de reclame

Top 10 muziek uit de reclame

Reclames bevatten meestal muziek en soms zijn deze liedjes erg mooi om naar te luisteren. Wij hebben een top 10 samengesteld van de mooiste, beste en meest ontroerende muziek uit de reclame. Zoek je een specifiek liedje uit de reclame? kijk dan ook eens op de website We love reclame van de STER. Op deze website kan je gemakkelijk achter elk liedje uit de reclame komen. 

Hierbij de top 10 die is samengesteld aan favoriete reclamemuziek van diverse lezers. Mist er volgens jou écht een reclame? Dan kan je deze reclame onderaan de pagina toevoegen!

 

Amstel Radler 0,0 – Ik geef een rondje

Het liedje uit de nieuwe Amstel Radler reclame heet ‘Ik geef een rondje’. Het nummer is speciaal voor de Amstel reclame geschreven en is helaas niet compleet op internet te beluisteren.
Het lied dat gebruikt wordt in de Amstel Radler reclame is geschreven door Lode Schaeffer en gezongen door Sander Rozeboom.
ING: Oranje is ING

Een geweldige concertversie van ‘zing vecht huil bid’ van Ramses Shaffy. Helaas is de concertversie die gebruikt wordt in de reclame niet gepubliceerd, wel hebben wij het orgineel gezongen door Ramses Shaffy.

 

Old Amsterdam

Het lied in deze reclame is geschreven door Kris de Bruyne en gaat over de mooie stad Amsterdam. Het complete nummer beluister je hier.

 

Nikon: I am

Deze reclame is zeker bekend van televisie! Het nummer dat gebruikt wordt in deze reclame is van Radical face en is genaamd ‘Welcome home’. Je kan het nummer hier beluisteren.

 

Menzis

Het welbekende nummer ‘You ‘ll never walk alone’ is gebruikt in deze reclame. Er zijn vele artiesten die dit nummer gezongen hebben waaronder; Elvis, Louis Armstrong en natuurlijk Lee Towers. De versie uit de reclame is afkomstig van Fred Waring en is hier te beluisteren. Het nummer wordt ook gebruikt in de reclame van Calvé met Pieter van den Hoogenband.

 

Ikea:

De laatste jaren gebruikt Ikea in haar reclames het heerlijke Home” van Edward Sharpe & The Magnetic Zeros:

Het liedje uit deze reclame is afkomstig van Edward Sharpe & The Magnetic Zeros en is genaamd ‘Home’. Beluisteren kan hier.

Rabobank: ideeën

Veel filmliefhebbers herkennen deze muziek direct. De muziek die gebruikt wordt in deze Rabobank reclame is afkomstig uit de film Amélie en is hier te beluisteren. Het nummer heet comptine D’un Autre été L’après midi en is gecomponeerd door Yann Tiersen.

 

Dove: True Colors

Het liedje uit deze Dove reclame is genaamd ‘True Colors’. De versie die gebruikt wordt in de reclame is niet gepubliceerd. Wel kan je hier de versie beluisteren van Guy Barzili.

 

Bacardi: Mojito

In deze reclame wordt een mix gebruikt die speciaal gemaakt is voor Bacardi. Dit nummer doet het altijd goed op een feestje, beluister hem hier.

 

ING: Mobiel bankieren

Deze reclame is ook dit jaar veelvuldig op tv uitgezonden. Het liedje in deze ING reclame is van Adriana Romijn en Roger Happel en speciaal voor ING geschreven. Beluister hier de volledige versie. In de reclame verstuurt men ook 1 cent via internetbankieren, dit schijnt in de praktijk niet mogelijk te zijn.

 

Bavaria: Hugh Hefner

Niet alleen is de reclame erg hilarisch ook het nummer van Frank Sinatra is geweldig om naar te luisteren. De titel van het liedje is ‘That’s life’ en is uiteraard gezongen door Frank Sinatra. Beluister hier de volledige versie.

 

ING – Onze helden zijn terug

ING – Onze helden zijn terug is een reclame die zich op internet verspreid heeft. Het klassieke stuk dat gebruikt wordt in de reclame is; Symphony No.9 in D minor Op.125. Naast de goede muziek is deze reclame over Rembrand ook wel een van de origineelste.

Ontbreekt er volgens jou echt een reclame? Onder deze pagina kan je deze alsnog met ons delen.

 

Vergelijkbare Lijstjes

3 Comments

  1. Dat liedje van Yann tiersen kan ik op de piano helemaal ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  2. Actiemarketingbureau

    Nog steeds schitterende voorbeelden. Muziek kan een reclame echt maken en ervoor zorgen dat een product aanslaat bij de doelgroep!

  3. jfm de boer- bos

    De tune van de nieuwe sansungreclame is geweldig, die moet hier bijgeplaatst worden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Cadeautips voor Mannen

Heb jij er ook altijd moeite mee om