Top 10 meest gedownloade Iphone Apps

Top 10 meest gedownloade Iphone Apps

De Iphone is verreweg de succesvolste telefoon ooit. Maarliefst 10% van alle Nederlanders heeft een Iphone en al deze mensen gebruiken dagelijks tientallen apps. Wij waren geïnteresseerd wat de 10 meest gedownloade Iphone Apps zijn, dit hebben wij voor jullie uitgezocht.

10. Google search

Uiteraard staat Google in het lijstje van meest gedownloade Iphone Apps. Wie kan er nu zonder Google?

9. Temple Run

Temple Run is een game speciaal voor smartphones. Jou missie is om rennend door de levels heen te gaan en hierbij obstakels te vermijden en te ontwijken.

8. Twitter

Twitter is een nieuw communicatiemiddel waarmee je door middel van korte berichten kan communiceren met de hele wereld.

7. Weather channel

Deze app geeft altijd het weerbericht op jouw locatie. De app is een combinatie van buienradar en het weerbericht en wordt wereldwijd veel gebruikt.

6. Wordfeud

Het was een paar maanden geleden een rage, Wordfeud. Je kan met Wordfeud scrabble spelen via je smartphone. Speel tegen radom mensen of tegen je vrienden.

5. Skype

Ook de Skype app staat in dit lijstje. Veel mensen kennen Skype van de computer maar ook op je smartphone en Iphone kan je Skype gebruiken. Handig en goedkoop want nu kan je altijd via internet bellen met al je contacten.

4. Youtube

De videowebsite Youtube heeft ook een app voor de Iphone gelanceerd. Nu kan je altijd en overal op je telefoon filmpjes bekijken op Youtube. Ook kan je zelf filmpjes uploaden en toevoegen aan de videowebsite.

3. Instagram

Met Instagram is het mogelijk om foto’s te maken, te bewerken en direct te delen via Facebook en Twitter. Een erg handige app waarmee je snel mooie foto’s kan maken en deze direct kan laten zien aan je vrienden.

2. Spotify

Direct muziek luisteren en streamen vanaf je telefoon. Het is ook mogelijk om via Spotify nummers te beluisteren in de offline modus. Spotify voor de Iphone bevat enorm veel muziek in alle denkbare genres. Ook beschikt Spotify over een radiofunctie en muzieknieuws.

1. Facebook

Het kan bijna niet anders maar de Iphone app die het meest gedownload wordt is de Facebook app. Facebook is natuurlijk het social medium waar iedereen wereldwijd gebruik van maakt. Ook op de Iphone zijn alle functies van Facebook mogelijk zoals; berichten plaatsen, foto’s plaatsen, mensen volgen en pagina’s liken.

 

Bekijk ook:

Meest bekeken Youtube videos

Vergelijkbare Lijstjes

1 Comment

  1. Apps of niet, ik liet laatst mijn telefoon kapot vallen en geloof mij, geen enkele app doet het dan meer. Gelukkig zelf kunnen repareren en onderdelen online gehaald.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Studentensteden met de goedkoopste kamerprijzen (huur)

Door de wooncrisis zijn de huren van studentenkamers