Top 10 Manieren Om Van Rimpels Af Te Komen

Top 10 Manieren Om Van Rimpels Af Te Komen

Top 10 tips om van rimpels af te komen

Het krijgen van rimpels in het gezicht gebeurt tegenwoordig helaas niet alleen bij mensen die ouder worden, maar ook steeds meer jonge mensen krijgen er lst van. Dit kan komen door stress en slaaptekort. Als je last hebt van rimpels of het krijgen van rimpels wilt voorkomen dan is deze top tien met oplossingen geschikt voor jou.

10. Het gebruik van kokosolie

Je kan rimpels minder opvallend laten worden door kokosolie te gebruiken. Smeer je gezicht elke avond in voordat je gaat slapen. Het gebruik van een paar druppels is al genoeg. De kokosolie trekt in de huid en houdt de huid vochtig en gezond.

9. Gebruik Citrusvruchten

Om gerimpelde patronen op het voorhoofd te verminderen kan je gebruik maken van een citroen. Neem een katoenen wattenschijfje en dip dit in wat citroensap. Breng met het watje dit sap aan op je voorhoofd en laat het rustig drogen.
Als het opgedroogd is kan je het wegwassen met wat water. Vruchten zoals citroen en sinaasappelsap bevatten veel vitaminen C en E. Deze vitamines maken de huid sterker en gladder. Bij een gevoelige huid kan je ook het watje laten intrekken met citroensap en wat water.

8. Gebruik schoonheidsproducten

Als je geen zin hebt om zelf aan de slag te gaan met ingewikkelde oplossingen kan je ook kiezen voor schoonheidsproducten die het vochtgehalte in de huid verbeteren, waardoor de huid er beter uit ziet en rimpels minder goed zichtbaar zijn. De meeste producten kan je het beste ’s nachts gebruiken, omdat’s nachts de meeste regeneratie van huidcellen plaatsvindt.

7. Hulp van een professional: Botox

Als je last hebt van rimpels rond de mimische spieren (zoals rimpels bij de bovenlip of bijvoorbeeld kraaienpootjes) dan kan je kiezen voor een botox-injectie. Botox is geen filler maar het verzwakt de mimische spieren, zodat de rimpels minder goed zichtbaar zijn. Botox mag alleen gebruikt worden door klinieken die ZKN-geregistreerd zijn.

6. Was je gezicht

Het wordt aangeraden je gezicht twee keer per dag te wassen, maar niet meer dan dat. Te vaak wassen kan natuurlijke oliën en vocht verwijderen, waardoor rimpels er dieper uit zien.

5. Hulp van een Professional: Fillers

Veel filler-behandelingen gebeuren met gebruik van hyaluronzuur. Dit zuur komt van nature in het lichaam voor, maar wanneer je ouder wordt neemt de productie af, wat ervoor zorgt dat de productie van elastine en collageen in het lichaam afneemt. Dit betekent dat de huid minder sterk wordt. Door met fillers hyaluronzuur te injecteren neemt de productie van elastine en collageen ook weer toe. De rimpel wordt dus opgevuld en de aanmaak van gezonde bouwstoffen wordt gestimuleerd.

4. Aloë Vera verzacht de huid

Aloë Vera is een van de bekendste natuurlijke ingrediënten in de schoonheidsindustrie. Dit komt namelijk omdat Aloë Vera de celvernieuwing stimuleert. Aloë Vera geeft fibroblastcellen, de cellen die collageen produceren, een boost, waardoor de huid sterker en gladder wordt.

3. Masker van komkommer

Naast Aloë Vera zijn er meer natuurlijke producten die de vernieuwing van de huid stimuleren. Komkommer heeft een relatief hoog gehalte water en vitamines. Het hydrateert de huid en beschermt tegen de zon. De zon zorgt dat de huid sneller veroudert en dus ook dat je sneller rimpels krijgt. Komkommer beschermt tegen de zon en daarom ook tegen rimpels. Naast bescherming tegen de zon geeft komkommer net als citrusvruchten vitamine E af, zodat de cellen in de huid zich sneller vernieuwen.

2. Water stimuleert de huid

Water drinken is niet alleen dorstlessend, verfrissend en verkoelend, het is ook nog eens goed voor de huid. Water stimuleert de doorbloeding van je huid. Niet alleen verdund het drinken van water je bloed, het zorgt er ook nog voor dat je bloed makkelijker afvalstoffen kan afvoeren. Met name afvalstoffen in de huid worden beter opgenomen.

1. Smeer je huid in met zonnebrandcrème

De zon zorgt ervoor dat huidcellen sneller verouderen. Het dagelijkst insmeren van de huid met zonnebrandcrème zorgt ervoor dat de zon minder schade kan aanrichten. Als je je dagelijks insmeert wordt je huid minder droog, elastischer en ook heb je minder last van pigmentvlekken.

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Studentensteden met de goedkoopste kamerprijzen (huur)

Door de wooncrisis zijn de huren van studentenkamers