Top 10 Kees van Hondt liedjes

Top 10 Kees van Hondt liedjes

Menig festivalganger is bekend met Kees van Hondt. De dj die bekend is geworden met zijn vrolijke Balkan muziek en zijn bordje ‘feest’ staat bekend om zijn epische feesten. Kees van Hondt is vooral ontdekt via Lowlands. Bezoekers hebben het idee gehad om met feestbamboe te gaan zwaaien. Het optreden van Kees van Hondt op Sziget liet zien dat feestbamboe en Kees van Hondt nog steeds goed samengaan. Tijdens het optreden van Kees van Hondt op Sziget nam iedereen bamboe, planten, opblaas-spullen en zelfs een dixie mee.

Speciaal voor alle liefhebbers van de Kees van Hondt act vind je hier een Top 10 van de beste liedjes die Kees gebruikt tijdens zijn optredens. Heb jij zelf nog een nummer wat Kees waardig is? Plaats deze dan onderaan de pagina.

 

10. Fist – Pater Moeskroen

9. Drs. P – De dubbele punt

8. Fiesta Pagana – Mago de Oz

7. Schuun Wijveken

6. Die Lustigen Holzhackerbuam

5. Wij lopen onze lul achterna

4. Tetrispolka – Polkaholix

3. Een Boompje, Een Boompje –¬†Jankobus Seunnenga

Een boompje een boompje met balletjes en een piek er bovenop! Wat een geweldig kerstliedje.

2. In de blote kont

1. Der Alte Dessauer


 

Wil je nog meer 100% Kees van Hondt? Bekijk dan snel onderstaande video. Deze video is opgenomen tijdens het optreden van Kees van Hondt op Sziget 2013. Zie duizenden Nederlanders los gaan in Boedapest bij het optreden van Kees van Hondt. Inclusief heel veel feestbamboe, attributen en een geweldige sfeer.

En hier nog een mixtape van Kees van Hondt.

 

MiksFeest 2012 by Kees Van Hondt on Mixcloud

Vergelijkbare Lijstjes

4 Comments

  1. Kees van Hondt moet terug naar Lowlands! Wat een gemis dat hij er niet was op Lowlands 2013. Hopelijk komt Kees wel op Lowlands 2014.

  2. heb een playlist gemaakt op Spotify die 100% Keeswaardig is. Feest! https://play.spotify.com/user/nielsschultz-nl/playlist/6zp5EHKfvfKFqKyqwWd3Pj

    1. Niels je bent een held! Topnummers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Engste horrorfilms

Er zijn enorm veel enge films. Horrorfilms bevatten