Top 10 Karaoke Liedjes

Top 10 Karaoke Liedjes

Karaoke staat gegarandeerd voor een avondje gezelligheid. In de grote Nederlandse steden zijn karaokebars te vinden maar de lokale kroeg organiseert vast ook in de zoveel tijd een gezellige karaoke. Niet alleen Aziaten houden van karaoke, tegenwoordig doen ook veel Nederlanders aan deze gezellige activiteit. Beluister hieronder de 10 meest populaire en beste karaoke liedjes.

10. Kiss Goodbye – Leehorn Wang

Wellicht zegt dit nummer je niks. Wel is dit liedje het populairste karaoke liedje in China. Voor Chinezen is een karaoke avond niet compleet zonder deze hit.

9. Linda, Linda – the Blue Hearts

Ook dit nummer is vrij bekend in de Westerse wereld. Wel is Linda, Linda het populairste karaokelied van Japan. Japan is toch wel het karaokeland bij uitstek, vandaar dat we dit nummer op de 9e positie hebben gezet.

8. Billie Jean – Michael Jackson

Michael Jackson, de king of pop kan uiteraard niet ontbreken in dit lijstje. Billie Jean is een enorm populair nummer op de televisies in karaokebars wereldwijd.

7. It’s Raining men – Weather Girls

Een andere oude meezinger is ‘It’s Raining Men’ van de Weather Girls. Vooral onder de dames is dit nummer erg populair.

6. Black Velvet – Alannah Miles

In Amerika is het liedje ‘Black Velvet’ erg populair tijdens karaoke avonden.

5. My Way – Frank Sinatra

Frank Sinatra is een van de grootste zangers van de vorige eeuw. Uiteraard kan zijn hit ‘My Way’ niet ontbreken tijdens de karaoke.

4. Bohemian Rhapsody – Queen

Dit nummer staat heel vaak op 1 in de top 2000. Het is het beste nummer van Queen en wordt veel aangevraagd in de karaokebar. Wel is het nummer een behoorlijke uitdaging, zeker als de zanger/zangeres al een paar biertjes heeft gedronken.

3. Summer Nights – Grease

Grease is een van de meest populaire musicals ooit. Geen wonder dat Summer Nights op de derde plek staat. Ook kan men goed dansen op deze hit van John Travolta en Olivia Newton.

2. Living on a Prayer – Bon Jovi

Bon Jovi’s meezinger ‘Living on a Prayer’ kan iedereen meezingen! deze rockklassieker doet het altijd goed tijdens de karaoke.

1. Don’t stop believing – Journey

Met een flinke uithaal is dit het populairste nummer tijdens de karaoke in Amerika en Europa.

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk ook deze Top 10

Carnavalshits 2021

Carnavalshits 2021 | Hoewel er dit jaar weinig