Top 10 goedkoopste parkeeraanbieders Schiphol

Top 10 goedkoopste parkeeraanbieders Schiphol

Parkeren op Schiphol is enorm duur, maar vlakbij Schiphol zijn er vele parkeeraanbieders waar je voor enkele euro’s per dag al de auto gerust kunt laten staan tijdens je vakantie. En dit kan je dan uiteraard veel geld besparen als je goedkoop parkeren Schiphol wilt.

1. Sunparking

Sunparking is een mooie parkeraanbieder welke de goedkoopste prijs aanbiedt van alle parkeeraanbieders rondom Schiphol. De parkeerplaats zit in Cruqius-Oost met slechts 12 kilometer afstand van Schiphol.

2. Cheap parking

Ook deze parkeerplaats zit gevestigd in het dorpje Cruqius, vlakbij Schiphol met circa 13 kilometer afstand. Een erg goede prijs/kwaliteit verhouding met een vriendelijke service.

3. Total Care Parking

Erg goedkoop en erg dichtbij met circa 5 kilometer van Schiphol af, dichterbij kun je het vrijwel niet hebben. En je kunt zowel binnen als buiten de auto hier parkeren, net wat jij wilt. Als extra service wordt uw auto ook nog is geparkeerd en wordt het terrein goed beveiligd.

4. Sky Park Schiphol

Sky Park is een erg grote parkeeraanbieder met drie vestigingen verspreid. En ze bieden de mogelijkheid goedkoop te parkeren iets verder van Schiphol, maar ook iets dichterbij voor een meerprijs. Net wat jij dus wilt.

5. Park2Go

Ook een parkeerplaats redelijk dichtbij Schiphol met circa 7 kilometer afstand in Schiphol-Rijk. En daarnaast biedt Park2go een erg handige shuttleservice, waarmee u zo Schiphol kunt bereiken. Wat ook nog is gratis is.

6. Prima Parkeren

De naam zegt het al, ook hier kunt u prima parkeren voor een redelijk goedkope prijs. De afstand is circa 12 kilometer tot Schiphol en ook vanaf hier kunt u met een shuttleservice naar Schiphol worden gebracht.

7. Budgetparking Schiphol

Ook deze parkeeraanbieder is een bekende goedkope aanbieder met circa 7 kilometer afstand tot Schiphol. En hier kunt u ook profiteren van een overdekte parkeerplaats en een gratis shuttleservice waarmee u in enkele minuten op Schiphol bent.

8. Quick Parking

Ook Quick Parking is een goedkope aanbieder en biedt daarnaast een erg goede service. U kunt hier gebruiken maken van een gratis luxe shuttlebus en daarnaast is Quick Parking 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar, wat altijd fijn is.

9. 123 Parking Schiphol

Deze aanbieder is wat minder goedkoop, maar biedt hiernaast wel een erg goede service. Uw bagage wordt gedragen en uw wordt direct naar Schiphol gratis vervoerd. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken bij deze aanbieder.

10. All in Parking Schiphol

Dit is de minst goedkope aanbieder van dit lijstje. Maar u zit wel slechts enkele minuten van Schiphol af en de auto staat beveiligd in een mooi overdekte parkeergarage. En het grootste voordeel is dat u hier altijd achteraf kunt betalen wat bij vele andere aanbieders niet mogelijk is.
Deze prijzen zijn gebaseerd als je kort wilt parkeren bij Schiphol, wil je Schiphol lang parkeren dan zal het wat verschillen welke het goedkoper is. Dit omdat vele parkeerplaats aanbieders op lange termijn andere prijzen hanteren.

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

De 10 tofste reisblogs van Nederland

Op het moment schieten de blogs over reizen