Top 10 Dodelijkste Sporten

Top 10 Dodelijkste Sporten

Mensen sporten meestal juist om gezond te blijven. Er zijn echter ook sporten die erg gevaarlijk zijn. Met onderstaande extreme sporten gebeuren dan ook regelmatig dodelijke ongelukken. Ondanks dat veel mensen aan deze dodelijke sporten overlijden zijn er veel beoefenaars van onderstaande sporten. Welke dodelijke sport wil jij wel eens proberen?

10. Grotduiken

9. Street Luge

8. Bullriden

7. Wingsuitvliegen

6. Vulkaanboarden

5. Speedskien

4. Heliskien

3. Basejumpen

2. Liftsurfen

Liftsurfen oftewel Elevator Surfing is een extreme sport/hobby waarbij personen in de liftschacht klimmen en op de lift gaan zitten. Regelmatig worden Liftsurfers geplet of komen tussen de elementen vast te zitten.

1. Freestyle Motorcross

Vergelijkbare Lijstjes

13 Comments

 1. Dankjewel vond hem leuk

 2. dit klopt niet! de meest gevaarlijke sport is paardrijden!

  1. Hou je bek toch kut wijf je bent helemaal verslaafd aan paarden en daarom zeg je dat

   1. groot gelijk

   2. gij moet nie zeggen wa zei is ze mag da zelf kiezen we zullen eens zien wa gy er van vind als ge ne keer op een paard zit van als er 1 iets mis ga kan da heel grote en erge gevolgen hebben ik doe zelf al paardrijden van mijn 3 jaar en ik weet hoe het is om te vallen van een paard en gewoon weer op te stappen en tegen je zelf te zeggen alles komt goed het gaan ervoor

  2. Paardrijden is gevaarlijk, maar paardrijden is denk ik niet gevaarlijker dan zonder parachute uit een vliegtuig springen..

  3. OOit gehoord van motorsport

  4. nee joh paardrijden valt best mee hoor als je lief doet tegen het paard en als je heb maar goed beloont als hij het goed doet

  5. wist je dat maar 2% van alle ruiters gewond raken. Bij voetbal is dit 18,9 % daarna komen rugby en hardlopen. Dus het is niet omdat jij misschien niet kan rijden en dus gevallen bent ofs dat anderen niet verstandig omgaan met paarden.

 3. inderdaad kees

 4. dit zijn de beste conversaties ooit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Meest Energie Slurpende Apparaten

Wil jij besparen op je energie rekening? Dat