Top 10 Cadeautips voor Mannen

Top 10 Cadeautips voor Mannen

kado_voor_mannen

Heb jij er ook altijd moeite mee om een origineel cadeau te bedenken voor mannen? Wij hebben een lijstje gemaakt met 10 cadeautips voor mannen, perfect voor vaderdag, verjaardagen of andere feestelijke momenten. In de lijst staan veel orginele cadeaus zoals; unieke uitjes, een bierbrouwpakket en gepersonaliseerde cadeaus voor mannen.

10. Een boek

Niet iedereen leest graag maar toch zijn er veel mannen die op vakantie of in de weekenden boeken lezen. Er zijn een aantal boeken verkrijgbaar die het standaard goed doen zoals de biografie van Elon Musk of ‘De meeste mensen deugen’ van Rutger Bregman.

9. Wijn

Wijn lijkt steeds populairder te worden onder mannen. Het is daarom leuk om een bijzondere wijn te kopen bij een wijnhandel. Het is helemaal leuk als je bij de wijn wat achtergrondinformatie kan geven zoals het wijnhuis, de streek en waarom de wijn bijzonder is.

8. Wax of Reuzel

Er zijn verschillende luxe haarproducten beschikbaar zoals Reuzel of wax. Dit zijn geen Nivea verpakkingen maar duurdere producten die meer premium aanvoelen en vaak erg lekker ruiken.

7. BBQ

Vooral in de zomer maak je de meeste mannen heel erg blij met een BBQ of BBQ accessoires. Dit cadeau is ook perfect voor iedereen die niet verhuist is en de tuin leuk wilt aankleden. Daarnaast zijn er ook veel BBQ accesoires te verkrijgen zoals speciale tangen of heerlijke marinades voor het vlees.

6. Een gezelschapsspel

Tijdens corona werden gezelschapsspellen enorm populair. Er zijn veel leuke spellen te koop die zeer geschikt zijn als cadeau. Denk bijvoorbeeld aan het dobbelspel Qwixx of het snelle kaartspel Ligretto. Heb je wat meer budget? Overweeg dan het bordspel ‘Ticket to Ride’.

5. Een bierbrouwpakket

Zin om iets te geven waar je je uren mee kan vermaken? Overweeg dan eens een bierpakket! Met een bierpakket kan je thuis je eigen bier brouwen en laten vergisten in een speciale gistbak. Leuk om te doen en na 2 maanden kan je zelf je eigen gebrouwen bier uitproberen.

4. Parfum

Wellicht een wat duurder cadeau maar vaak zeer welkom! Er zijn natuurlijk honderden geuren te koop voor mannen. Van de standaard merken tot de meer unieke geurtjes.

3. Een belevenis

Mocht degene waarvoor je een cadeau zoekt werkelijk alles hebben dan is het ook nog mogelijk om een unieke belevenis cadeau te geven. Denk hierbij aan een leuk etentje of een avontuurlijk dagje weg. Avontuurlijk ingesteld? Denk dan eens na over een kampeerweekend in de Ardennen!

2. Speciaalbier

Mannen houden van bier! Het is daarom altijd leuk om zelf een speciaalbierpakket samen te stellen met de meer bijzondere biertjes. Probeer eens een aantal lokale bieren te vinden en kies hierbij voor verschillende soorten zoals IPA, witbier of een trippel.

1. Gegraveerde borrelplank

Er zijn maar weinig mannen die niet van een biertje en een goede borrelplank houden. Een leuke borrelplank is daardoor een cadeau dat altijd in de smaak valt en regelmatig gebruikt kan worden. Tip; bekijk ook eens gegraveerde borrelplanken, deze kan je zelf laten graveren met een foto of tekst naar jouw keuze.

Bronnen

Omslagfoto – Claudia_midori Flickr

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Slechtst Betaalde Banen van 2021

Slechtst betaalde banen | Er staat momenteel een