Top 10 buitenspeelgoed

Top 10 buitenspeelgoed

Nu de zomer eraan komt en het steeds lekkerder weer wordt gaan de kinderen nog meer naar buiten om te spelen. Maar met wat voor soort speelgoed spelen zij dan? Om daarachter te komen is er in samenwerking met Superwinkel.nl een top 10 van het populairste buitenspeelgoed van dit moment gemaakt. Al het speelgoed uit deze top 10 is in het speelgoedassortiment van Superwinkel.nl te vinden.

10. Stoepkrijt

Stoepkrijt bestaat al erg lang maar het behoort nog steeds bij het populairste buitenspeelgoed van Nederland. Iedereen heeft er weleens mee gespeeld. Met de vele verschillende maten en kleuren kunnen de mooiste creaties op de stoep voor het huis of op het schoolplein. Het stoepkrijt van SES is stevig en mooi van kleur en daarnaast is makkelijk afwasbaar met water of met de bezem.

10-buitenspeelgoed-stoepkrijt

9. Vang-werpspel klittenband

Het vang-werpspel met klittenband is makkelijk mee te nemen en overal te gebruiken zoals het strand, het park of in de achtertuin. Door de tennisbal op te vangen met het klittenband blijft het kleven en kun je de bal weer teruggooien. Maak het je medespeler zo moeilijk mogelijk om de bal op te vangen of probeer de tennisbal zo vaak mogelijk over te gooien zonder dat die valt.

9-buitenspeelgoed

8. Houten loopfiets

Zodra een kind kan zitten en lopen is de loopfiets het ideale speelgoed. Door met de voetjes te steppen zullen ze zich snel voortbewegen. Daarnaast kan de loopfiets tegen een stootje en maken de rode accenten op de houten loopfiets het ook een erg mooi stuk speelgoed. Deze loopfiets is niet alleen een van het leukste buitenspeelgoed voor kinderen van 3 tot 6 jaar maar het is ook de ideale start om je kind te leren fietsen. Eenmaal steppend op de loopfiets zullen de kinderen hun evenwicht ontwikkelen en leren hoe ze moeten sturen.

8-buitenspeelgoed-loopfiets

7. Intex zwembad

Wie wil er nu niet een duik in het water nemen met het lekkere weer in de zomer? Met een zwembad in je eigen achtertuin zullen de kinderen zich de hele zomervakantie vermaken. Daarnaast is het water erg verfrissend wanneer de temperatuur in Nederland boven de 30 graden stijgt. Het zwembad is er in verschillende maten en is binnen enkele minuten klaar om gevuld te worden. Het perfecte buitenspeelgoed voor het warme weer dus!

7 - opblaaszwembad

6. Badmintonset

Badminton is een van de meest gespeelde spellen op de camping. Het is namelijk gemakkelijk mee te nemen en iedereen kan het. Probeer zo veel mogelijk keren over te slaan zonder dat shuttle de grond raakt of span een net, zet lijnen uit en speel een wedstrijdje twee tegen twee. Badmintonnen geeft gegarandeerd plezier en is overal in de buitenlucht te spelen. Een badmintonset bevat alles om het echte vakantiegevoel te beleven!

6 - buitenspeelgoed - badminton

5. Tractor met aanhanger

Ieder kind houdt ervan om buiten te spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes en met deze tractor met aanhanger zullen ze zich uren vermaken als boeren en boerinnen op hun eigen boerderij. De tractor heeft een trapfunctie waarmee er makkelijk mee rond gereden kan worden en de aanhanger is makkelijk aan- en af te koppelen. Kinderen zullen zich met hun fantasie helemaal uit kunnen leven en zijn de hele dag buiten aan het spelen.

5 - buitenspeelgoed - traktor

4. Zandbak schelp

De zandbak schelp is ideaal voor kinderen die lekker bezig willen zijn in de achtertuin. De schelp kan namelijk op meerdere manier gebruikt worden. Bij het openslaan van de schelp kunnen de kinderen in de ene bak zandkastelen maken en in de andere bak in het water spelen. De schelp is daarom uitstekend voor de bezige bij die niet bang is om vies te worden. Daarnaast kan de schelp makkelijk opgeborgen en schoongemaakt worden.

4 - zandbak

3. Waveboard

Waveboarden is een trend in Nederland en iedereen heeft het erover. Het is eigenlijk skaten, snowboarden en surfen in één! Door je lichaamsbewegingen surf je als het ware over de stoep heen. Je hoeft je niet meer af te zetten aan de grond want je kunt in een keer doorgaan. In het begin is het wel eventjes oefenen maar wanneer je het onder de knie hebt ben je een echte snelheidsduivel.

3 - waveboard

2. Bolderkar met zandspeelgoed

Met de bolderkar met zandspeelgoed heeft een kind zijn eigen tuingereedschap om in het zand te spelen of om de vader mee te helpen in de tuin. De bolderkar bevat alles om de hele dag bezig te zijn in de tuin met het zand en water. De bolderkar is voor de kinderen zelf gemakkelijk te verplaatsen en is daarom ideaal om al het speelgoed door heel de tuin mee te nemen. Door het vele verschillende speelgoed en het makkelijke gebruik van de bolderkar maakt het een van de populairste buitenspeelgoed voor de kleinere kinderen.

2 - buitenspeelgoed strandset

1. Space Scooter

Net als de waveboard is de Space Scooter een ware trend in Nederland en daarom kan gezegd worden dat dit het populairste buitenspeelgoed van dit moment is. Alle stoere jongens en meisjes willen een Space Scooter. Het lijkt op een gewone step maar met de Space Scooter kun je je voortbewegen door de voetplank naar voor en achter te bewegen. Hierdoor hoef je je niet meer af te zetten aan de grond waardoor je erg snel kan gaan. De Space Scooter is er voor kinderen vanaf 8 jaar maar er is ook een junior editie vanaf 4 jaar. Daarnaast is het inklapbaar en gemakkelijk mee te nemen. Kortom, de Space Scooter is moet je echt hebben.

1 - buitenspeelgoed - step

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Studentensteden met de goedkoopste kamerprijzen (huur)

Door de wooncrisis zijn de huren van studentenkamers