Top 10 Beste virusscanners

Top 10 Beste virusscanners

Je wilt niet te bezuinigen als het gaat om je computer beschermen, want je computer is uiteindelijk best belangrijk en je hebt er daarom de beste antivirus voor nodig. Een virus programma die gebruiksvriendelijkheid, veelzijdigheid en controle biedt. Het installeren van antivirussoftware is snel en eenvoudig en het programma betaalt snel voor zichzelf. Los daarvan ben je beschermd en kan je met gerust hart je computer aanmaken en op het internet gaan.

Voordelen van een Antivirus Programma:

  1. Een goed antivirusprogramma beschermt uw computer op vele manieren.
  2. Het controleert elk bestand op virussen al voordat ze de kans hebben om uw systeem binnen te dringen.
  3. Het biedt bescherming tegen internet virussen, zodat u veilig kunt browsen.
  4. Het beschermt uw belangrijke bestanden en gevoelige gegevens tegen virussen.
  5. Het scant e-mail en e-mailbijlagen voor schadelijke virussen en andere bedreigingen.
  6. Het elimineert of zet virussen in quarantaine, zodat het jouw computer niet kan schaden.
  7. Het waarschuwt je wanneer een potentiële bedreiging wordt gedetecteerd voordat er schade wordt toegebracht.
  8. Het kan je geld besparen, want je hoeft niet om technische ondersteuning te bellen of betalen een professionele virus programma kan een virus ongedaan maken in een mum van tijd.

De top 10 beste virusscanners zijn:

 

10. Trend Micro Antivirus

Trend Micro Antivirus + Veiligheid 2016 heeft een goede bescherming tegen malware en spam. Het is misschien wel de laatste in de top 10, maar het is nog steeds het overwegen waard om jouw pc veilig te houden.

9. Panda Antivirus Pro

Panda Antivirus Pro biedt de indrukwekkende antivirus die een gratis versie heeft met een aantal handige extra functies, naast de gratis versie is er ook een normale versie die nog meer extra functies heeft maar toch is de gratis versie eigenlijk al goed genoeg.

8. F-Secure Anti-Virus 2016

Heeft ook een stabiele bescherming tegen malware. Het heeft een goede beoordeling en je kan het op zowel Windows als Mac OS-apparaten installeren.

7. ESET NOD32 Antivirus 9

Deze antivirus scoorde het vorige jaar veel minder en is dit jaar dus echt een stap omhoog gegaan. Het scoort vooral goed in de anti-phishing sectie en kwaadaardige URL-blokkering.

6. Emsisoft Anti-Malware

De zeer configureerbare Emsisoft Anti-Malware heeft ook goede scores en dat komt door hun goede hands-on malware blokkade.

5. Avast Pro Antivirus 2016

Met deze antivirus krijg je dezelfde effectieve bescherming die te vinden is in de gratis versie van Avast. Samen met DNS bescherming en sandboxing. Maar er zijn ook geavanceerde functies die geschikt zijn voor experts en er zijn voor de gemiddelde gebruiker is de gratis versie prima.

4. Kaspersky Anti-Virus

Deze nieuwe versie ziet er een beetje verschillend uit van de vorige versie, maar het levert nog steeds een uitstekende bescherming op, zoals bewezen door zijn uitstekende scores en top 4 positie.

3. McAfee AntiVirus Plus

McAfee AntiVirus Plus (2016) – is zeer geschikt voor elke computer en biedt optimale bescherming en het bevat een reeks van extra functies. Maar deze antivirus is het meest bekend omdat hij met slechts een enkele abonnement, de mogelijkheid geeft om het te installeren op elke Windows, Mac OS, Android en iOS-apparaat dat je bezit.

2. Webroot SecureAnywhere AntiVirus

Webroot SecureAnywhere AntiVirus (2016) –Is een van de kleinste en toch de snelste AntiVirus programma’s. Maar het is wel een van de beste als het gaat om malware en virus bescherming.

1. Bitdefender Antivirus Plus 2016

Is de nummer 1 antivirus en verdient topscores omdat het echt tegen bijna alles beschermd.

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 5 Hardloop Apps

Hardlopen is gezond, goedkoop en goed voor je