Top 10 Beste Films van 2013

Top 10 Beste Films van 2013

De Top 10 beste films van 2013 is samengesteld aan de hand van de IMDB moviemeter. 2013 was een goed filmjaar. Maarliefst 5 films zijn opgenomen in de IMDB top 250 en daarnaast zijn er dit jaar goede kaskrakers uitgebracht. De filmindustrie krabbelt langzaam terug uit een slechte periode.

Dit jaar zijn er weer veel nieuwe films op het witte doek vertoont. Aan de hand van de IMDB ratings hebben wij de top 10 beste films van 2013 kunnen samenstellen. De lijst bestaat uit zowel drama films, filmhuis maar ook avontuur en actie. De films die het meest hebben opgebracht zijn The Hobbit; The Desolation of Smaug en het tweede deel van The Hunger Games genaamd Catching Fire. Alle films uit deze lijst hebben geweldige kritieken gehad en zijn dan ook zeker de moeite waard om te kijken.

10. Saving Mr. Banks

9. Star Trek; Into Darness

8. Le Passé

7. Captain Phillips

6. Prisoners

5. Rush

4. Before Midnight

3. The Hobbit: The Desolation of Smaug

2. The Hunger Games; Caching Fire

1. Gravity

 

Benieuwd naar de beste films van 2012? Bekijk dan de Top 10 films uit 2012 hier.
Of bekijk andere Top 10 Film Lijstjes.

Vergelijkbare Lijstjes

1 Comment

  1. Jullie lijst is op 15/12 geupload, 12 Years a Slave kwam in Augustus uit op een filmfestival in de Verenigde Staten, vanaf November draait 12 Years a Slave in de VS en bij de Oscars won het de prijs voor beste film, het is ook een geweldige film! Waar is 12 Years a Slave? En wat denken jullie van American Hustle van David O. Russell? Lachwekkende lijst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Engste horrorfilms deel 2

Er zijn veel horrorfilms maar wat zijn nou