Top 10 beste films met Aliens

Top 10 beste films met Aliens

De 10 beste alien films

Wie houdt er nu niet van een goede Alien films? Om het kijk plezier nu nog wat te vergroten hebben we een top 10 voor jullie op een rijtje gezet van de beste films over aliens.

10. The Abyss

Dit is een film waarbij onderzoekers stuiten op aliens onder water. Deze aliens lijken uit een waterbasis te bestaan, waardoor ze moeilijk zijn om waar te nemen. Het is een spannende thriller.

9. Arrival

Aliens bezoeken de aarde, het is in het begin onduidelijk wat ze precies willen. Gedurende de film zal steeds meer duidelijk worden.

8. Predator

Is een erg populaire film die gaat over aliens die de wereld proberen te overheersen door het gebruik van een uitgebreid wapenarsenaal.

7. Starman

Deze film gaat over een alien die de vorm aanneemt van een overleden man van een vrouw. Met de hulp van de vrouw probeert hij aan de andere kant van het land te komen, door verschillende obstakels te overwinnen aangezien de overheid jacht op hem maakt.

6. The thing

Deze film met aliens gaat over aliens die de kunst van het veranderen van vorm prima onder de knie hebben. Je weet dus nooit of je hebt te maken met een persoon of een alien.

5. District 9

Deze film gaat over aliens die worden gedwongen om in een soort getto te leven. Totdat één man het voor ze opneemt.

4. Aliens

Dit gaat over een mijnen kolonie die ineens uit valt. Ruimte marines gaan kijken wat er aan de hand is en stuiten op agressieve aliens.

3. Close Encounters Of The Third Kind

Deze film gaat net wat anders met aliens die de aarde bezoeken om dan andere films. In deze film denkt de mens klaar te zijn om contact te leggen met aliens en proberen ze dat ook.

2. E.T. The Extra-Terrestria

Dit gaat over een alien die per ongeluk op de aarde terecht komt. Kinderen helpen om weer naar huis terug te keren, terwijl volwassenen heel anders op zoek bezoek reageren.

1. Alien Covenant

Dit is een spannende alien thriller die plaatsvindt in de ruimte.

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Engste horrorfilms deel 2

Er zijn veel horrorfilms maar wat zijn nou