Top 10 Belangrijkste Kerstaccessoires

Top 10 Belangrijkste Kerstaccessoires

De temperaturen buiten dalen, het is om half 6 alweer donker en de verwarming brandt: dat kan alleen maar betekenen dat de kerstdagen in het verschiet liggen. De echte fans van het kerstfeest zijn natuurlijk al druk aan het shoppen voor kerstaccessoires en aankleding voor in huis. Met dank aan Cottona Table Textiles vind je hieronder de top 10 belangrijkste & gezelligste kerstaccessoires voor in huis tijdens de feestdagen:

 

1. Kerstboom

We kunnen er niet omheen. De kerstboom móet je als kerstvierder in huis hebben. Hoewel steeds meer mensen een kunstboom nemen, in plaats van een echte kerstboom, blijft het dé nummer 1 kerstaccessoire voor tijdens de decembermaand.

 

2. Kaarsjes. Veel kaarsjes.

Wat is nou een kerst zonder kaarsjes? Niets, en daarom is de boodschap simpel: haal kaarsjes in huis voor de kerst. Als je ze natuurlijk niet al hebt. Een kerstdiner zonder kaarsjes is geen kerstdiner!

 

3. Kerstkrans

Een echte kerstkrans hoort bij de kerstdagen. Veel mensen hangen een krans aan de voordeur (buitenkant) of leggen een kans op tafel, met in het midden kaarsjes.

4. Guirlande

Heb je geen tijd voor het optuigen van de kerstboom? Of heb je er geen ruimte voor? Of is een kerstboom voor jou niet genoeg? Neem dan een guirlande (met lampjes natuurlijk!) en hang ‘m aan het plafond.

 

5. Speciale tafelkleden/tafellakens voor de kerstdagen

Dineren met vrienden en familie doe je wellicht wel vaker tijdens de wintermaanden. En juist daarom is het leuk om tijdens de kerstdagen eens extra uit te pakken. Voor inspiratie bij het aankleden van je tafel: bekijk de kersttafelkleden van Cottona.

 

6. Haardsok

Heb je een schouw/haard in huis? Dan is het zeker aan te raden om een haardsok te kopen. Wellicht kom de Kerstman zelf nog langs om de sok voor je te vullen!

 

7. Kerststukje

Heb je je eettafel gezellig aangekleed met een sfeervol tafelkleed? Dan kun je de salontafel niet overslaan vinden we: koop een mooi kerststukje!

 

8. Speciaal kerstservies

Voor de échte kerstliefhebbers: koop speciaal (kerst)servies wat je jaarlijks alleen met de kerstdagen gebruikt. Geloof ons: het brengt je na 2 a 3 jaar vanzelf helemaal in de juiste stemming.

9. Kaartenhouder

Het is bijna onmogelijk dat je met de kerstdagen geen kerstkaartje ontvangt. Ontvang je er juist veel? Dan kan het heel sfeervol zijn om ze als slinger of in een houder in de huiskamer te hangen. Zo heb je andermans warme wensen altijd dicht bij je tijdens de kerstdagen.

 

10. De Kerstman

Niet te vergeten; de grote baas van het kerstfeest. Of je nu een beeldje van hem neerzet of een kerstmuts ergens ophangt: de Kerstman verdient zijn plekje in ieders huis gedurende december.

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Cadeautips voor Mannen

Heb jij er ook altijd moeite mee om