Top 10 Romantische Films

Top 10 Romantische Films

Februari is de maand van de liefde. Valentijn staat voor de deur en daarom hebben wij een top 10 gemaakt met de meest romantische films. Heb je een leuke date of wil je gewoon met je geliefde romantisch een filmpje kijken? Kies dan een van de films uit deze top 10 lijst. Heb je zelf nog een romantische film die het kijken waard is? Plaats deze dan onderaan de pagina.

10. Silver Lining’s Playbook

9. The Last of the Mohicans

Deze romantische film gaat over een indianenstam die op het punt staat uit te sterven. Het is een zeer indrukwekkende film over vriendschap en het vergaan van de Indianencultuur.

8. The Perks of being a Wallflower

Deze film is recentelijk uitgekomen en heeft een zeer indrukwekkende plottwist. De film is dramatisch maar wel erg mooi om te zien.

7. Love Actually

6. Before Sunrise

5. Before Midnight

4. le fabuleux destin d’amélie poulain

Amelie is een echte klassieker waarvan iedereen wel eens gehoord heeft. Amelie speelt zich af in de romantische stad Parijs. De film verteld het liefdesleven van Amelie Poulain

3. Pride and Prejudice

2. Titanic

Een van de meest romantische films is zonder twijfel Titanic. Deze film was de grote doorbraak van Leonardo DiCaprio. De muziek en het dramatische (deels waargebeurde) verhaal maakt deze film tot een klassieker die je gezien moet hebben. Daarnaast is Titanic de duurste romantische film ooit gemaakt.

1. The Notebook

The Notebook is een indrukwekkend liefdesverhaal. De film bevat veel drama maar ook hele romantische scenes.

Bekijk ook de volgende lijstjes

Top 10 Beste Musical Films

Top 10 Beste Netflix Films

 

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Engste horrorfilms deel 2

Er zijn veel horrorfilms maar wat zijn nou