Meest opmerkelijke Britains got talent audities

Meest opmerkelijke Britains got talent audities

Tijdens Britains got talent

Britains got talent zit elk jaar weer vol met onverwachte verassingen. Meerdere artiesten zijn al wereldberoemd geworden door deze talentenjacht in Groot Brittannië zoals Paul Potts en Susan Boyle. Britains got talent is een talentenjacht voor iedereen. Niet alleen zangers maar ook goochelaars, mimespelers en andere acts komen aan bod in deze veelzijdige televisieshow. Wij hebben een top 10 samengesteld met de meest opmerkelijke audities bij het programma Britain’s got talent. 

1. Susan Boyle

Susan Boyle is waarschijnlijk het voorbeeld dat met een enkel optreden de wereld te veroveren is. Na deze auditie stond Susan op alle voorpagina’s van de Britse media. Haar videos werden razendsnel populair via Youtube en haar eerste album stond op 1 in zowel Amerika als Groot Brittannië.

2. The Chippendoubles

De Chippendoubles is een unieke act en vooral het verrassingselement maakt hun act tot een groot succes. Een video die al maarliefst 14 miljoen keer bekeken is op Youtube.

3. Janey Cutler

Voor Janey Cutler had Britains got talent 30 jaar eerder mogen plaatsvinden. Deze overgrootoma van 80 heeft haar hele leven als achtergrondzangeres gewerkt in diverse cafées en is daarbij nooit doorgebroken. Nu is ze alsnog doorgebroken op 80 jarige leeftijd met het bekende nummer no regrets van Edith Piaf.

4. Stavros Flatley

5. Tina and Chandi

Deze hond lijkt wel een dressuurpaard!

6. Only boys aloud

Only boys aloud is een jongenskoor uit Wales. Tijdens hun deelname aan Britain’s got talent kregen zij enorm veel bekendheid.

7. Beatrix von Bourbon

Beatrix zegt nog wel dat ze balletlessen gevolgd heeft maar ze komt met een verrassende andere dans.

8. Charlotte en Jonathan

9. Maarty Broekman

De Nederlandse Maarty Broekman woont in Londen maar komt uit Nederland. Hij doet een jaren 80 act en zet hiermee Nederland op de kaart.

10. Paul Potts

Paul Potts is in het eerste seizoen van Britain’s got talent doorgebroken als operazanger. Hij won ook het eerste seizoen van Britain’s got talent en mocht zingen voor de koninklijke famillie.

 

 

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Engste horrorfilms

Er zijn enorm veel enge films. Horrorfilms bevatten