Top 10 Meest Gevaarlijke Stunts

Top 10 Meest Gevaarlijke Stunts

Deze stuntmannen hebben veel lef! Bekijk hierboven de top 10 beste stunts en jumps ooit gemaakt. Een voorbeeld is Travis Pastrana die slechts in een zwembroek en zonder parachute uit een vliegtuig springt. Zijn 2 vrienden springen hem achteraan en zorgen voor een goede afloop. Of Robbie Madison die met zijn crossmotor een jump maakt op de Arc de Triomphe (Las Vegas).

10. Het record hoogste skijump.

9. Travis Pastrana springt zonder parachute uit een vliegtuig

8. Robbie Madison die een jump maakt met 90 km per uur. De stunt is georganiseerd door Red Bull

7. Felix Baumgartner springt met een parachute in een diepe kloof.

6. Erik Muhametshin doet aan de extreme sport ‘parcours’ en springt van het ene flatgebouw naar het andere.

5. Een hoge sprong van een radiotoren.

4. Travis Pastrana doet nog een keer een geweldige stunt voor Red Bull.

3. Dana Kunze springt van de hoogste duikplank ooit. Dana Kunze spring vanaf 52,4 meter en maakt een mooie duik in het zwembad.

2. Espen Fadnes is een extreme sportman en is actief met wingsuit vliegen. Hiermee vlieg je als een soort roofvogel vlak langs de bergwand. Uiteindelijk gebruik je een parachute om veilig te landen. Espen Fadnes durft met zijn stunts wel de meeste risico te maken door rakelings langs de bergwand te vliegen.

1. Joseph Kittinger heeft als eerste het record gezet voor hoogste skydive maken. Kittinger ging zonder veel geavanceerde techniek naar de extreme hoogte van 32 kilometer met een heliumballon. Vervolgens springt hij naar de aarde en valt met ruim 1000 km per uur naar beneden. De stunt is goed afgelopen en onlangs herhaald door Felix Baumgartner die voor het Red Bull Stratos project het record heeft gebroken.

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Engste horrorfilms

Er zijn enorm veel enge films. Horrorfilms bevatten