Leukste Uitgaansplekken in Amsterdam

Leukste Uitgaansplekken in Amsterdam

Onze hoofdstad heeft een bruisend nachtleven. Voor iedereen is er wel iets te vinden, van apres-ski tot dampende techno, Amsterdam heeft het. Nu is het aanbod in Amsterdam zo groot dat het soms lastig is om je weg te vinden. Vandaar dat wij je helpen met de beste en gezelligste uitgaansplekken in Amsterdam.

Bij de beste uitgaansplekken hebben wij speciaal gelet om toeristen te vermijden. Veel horecazaken worden overspoelt door toeristen wat de sfeer er vaak niet beter op maakt. In deze lijst vindt je dus vooral de favoriete kroegen, clubs en cafés gekozen door Amsterdammers.

Club Air

FERRY CORSTEN AT AIR 25-5-2010

Club AIR is een hippe club gelegen nabij het Rembrandtplein. Club AIR staat bekend als een internationale club met vriendelijke medewerkers en een goede sfeer. De club heeft wel een commerciële uitstraling, mocht je dit niet tof vinden dan kan je beter naar Studio 80 gaan. Het interieur van de club is ontworpen door Marcel Wanders en ziet er modern en trendy uit.

Trouw

club-trouw

Club Trouw is een van de beste nachtclubs van Amsterdam. Club Trouw heeft als een van de weinige clubs een 24 uurs vergunning. Regelmatig draaien er grote namen uit de Techno scene. Helaas gaat Club Trouw haar deuren sluiten, 2014 is het laatste jaar dat Trouw open zal zijn.

Note: Inmiddels is Club Trouw gesloten. De ondernemers achter de Trouw zijn de Amsterdamse club De School gestart.

Paradiso

paradiso

Paradiso omschrijft zichzelf als Poppodium, club en tempel van nieuwe cultuur. Het aanbod is heel divers, van rockoptredens tot techno-dj’s. Check het programma van Paradiso hier.

Studio 80

Studio80_persfoto

Studio 80 is een stichting die zich bezighoudt met de ontwikkeling en begeleiding van talent binnen elektronische muziek. Naast label heeft Studio 80 een eigen club aan het Rembrandtplein. Zeker voor technoliefhebbers is Studio 80 een prima invulling van je stapavond.

Roest


Roest is een unieke horecagelegenheid op een karakteristieke plek, het Koud Gas Gebouw op het Oostenburgereiland. Alleen het hoognodige is gedaan om het historische pand tot een grootstedelijk café/bar te transformeren: warm, industrieel en vooral uitnodigend. Sinds de opening, 17 juni 2011, staat Roest voor verrassende initiatieven en spannende concepten in een gemoedelijke sfeer. Zo is Roest naast een uniek café ook een creatieve vrijplaats voor film, theater, festival en DJ’s waar vernieuwing en inspiratie altijd de boventoon voeren.

Bitterzoet

Deze club heeft een zeer gevarieerd aanbod, er hangt een chille sfeer en doordat de club niet midden in het centrum zit zijn er weinig toeristen.

Disco Dolly

Disco Dolly heeft een zeer gevarieerd programma met onder andere house/latin/jazz en andere fijne muziek. Er hangt een chille sfeer en de entree is voor 12 uur gratis. Disco Dolly is 7 dagen per week open dus elke avond is er wel iets te doen in deze hippe club.

Bar Bukowski

Bar Bukowski is een nieuwe cocktailbar in Amsterdam Oost. De bar ligt tegenover het Oosterpark en veel bewoners uit Oost sluiten hier hun dag af met een cocktail of biertje. Bar Bukowski is wel aan de dure kant maar alle cocktails zijn er huisgemaakt en proeven erg goed. Daarnaast kan de barman je adviseren over alle verschillende cocktails. De laatste tijd is het wel erg druk in Bukowski, je kan de bar daarom beter op een doordeweekse dag bezoeken. Op zoek naar een leuke date plek in Amsterdam? Dan is Bar Bukowski zeker aan te raden. Bekijk ook de 5 leukste plekken om te daten in Amsterdam.

Cafe Nol

In het hart van de Jordaan vind je Cafe Nol. Dit OerAmsterdamse Cafe is een hele beleving. Hier gaan alleen de echte Amsterdammers uit en wordt de foutste muziek gedraaid die je je kan voorstellen.

Bron: Top10s – Beste clubs van Amsterdam

Vergelijkbare Lijstjes

1 Comment

  1. Eventueel Bubbels, Jimmy Woo, Odeon en Badcuyp om de lijst tot 10 aan te vullen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Engste horrorfilms

Er zijn enorm veel enge films. Horrorfilms bevatten