Leuke manieren om Engels te leren

Leuke manieren om Engels te leren

Het is erg handig om de Engelse taal goed te beheersen. Door de internationalisering kom je tijdens het werk, studie en reizen steeds vaker in contact met mensen die geen Nederlands spreken. Daarom is het handig om Engels goed te beheersen. 
Nu zijn er verschillende manieren om Engels te leren. Belangrijk is dat je het veel spreekt en dat je vaak in aanraking komt met de vreemde taal. Nu is een cursus volgen erg saai. Vandaar dat wij leuke manieren om Engels te leren met jullie gedeeld. Leer nu op een leuke en motiverende manier Engels met deze methoden.

Penpals

Het concept is al best oud maar werkt wel goed. Zoek vrienden in een Engelstalig land en schrijf/bel/chat met ze. Vertel je over je dagelijkse bezigheden hobby’s en andere interesses. Via de website Interpals kan je gemakkelijk Penpals vinden en zoeken op basis van jouw interesses. De website is gratis en erg leuk. Je kan je eigen profiel maken en foto’s delen. Met ruim 100.000 geregistreerde gebruikers is er altijd iemand met dezelfde interesses.

Gamen

Gamers leren snel Engels doordat zij veel communiceren tijdens het gamen. Vooral grote online games zoals World of Warcraft en The Lord of the Rings online dwingen je ertoe veel Engels te gebruiken. Door te praten met andere gamers leer je veel van elkaar. Ook zijn games vaak Engelstalig waardoor verhalen en missies ervoor zorgen dat je continu met de taal bezig bent.

Series & films kijken

Begin eens met films kijken zonder ondertiteling. Hierdoor moet je goed opletten wat er gezegd wordt en ben je meer met de taal bezig. Uit  onderzoek is gebleken dat je Engels sneller leert door het kijken van series en films. Daarnaast is het ook een leuke manier om je Engels te verbeteren.

Boeken lezen

Lees je regelmatig een boek? Pak dan in het vervolg eens een Engelstalig boek. Door het lezen ben je continu bezig met de grammatica en raak je gewend met de Engelse zinsopbouw en vergroot je je vocabulaire.

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Engste horrorfilms

Er zijn enorm veel enge films. Horrorfilms bevatten