Top 10 grappigste films

Top 10 grappigste films

Toptienlijst.nl is fan van lijstjes en van films, vandaar dat wij een top 10 grappigste films hebben samengesteld voor jou. Er zijn vele grappige films zoals schunnige films met veel bier en tieten, en lompe films als Jackass en Borat. Wij hebben een selectie gemaakt met de grappigste films die op dit moment beschikbaar zijn. Haal bier en chips in huis en geniet van deze filmselectie.

 

10. Borat (2006)

Borat is afkomstig uit Kazachstan en brengt een bezoek aan de VS. Een hilarische film die draait om de cultuurverschillen tussen het Midden Oosten en Amerika. De film is grof, cynisch maar wel hilarisch en heel grappig.

 

9. George of the Jungle (1997)

George of the Jungle is een comedy die zich afspeelt in de jungle. Deze film is een persiflage op het beroemde verhaal Tarzan. Het gaat over George die verlieft wordt op een meisje uit de stad.

8. Sex drive (2008)

Deze film gaat over een tiener die een internetrelatie heeft met een knap meisje. De hoofdpersoon voelt zich gefaald omdat hij nog maagd is en besluit haar op te gaan zoeken. Een geweldig grappige film zeker voor de liefhebbers van college films.

7. The Naked Gun (1988)

Een oude klassieker met Leslie Nielsen in de hoofdrol als een onhandige politieagent. Deze film is enorm flauw maar is zeker grappig. Vooral voor melige momenten is deze film een aanrader.

6. Beerfest (2006)

Een echte studentenfilm over een roadtrip en het grote Oktoberfest.

5. Life of Bryan (1979)

Life of Bryan is ook een klassieker onder de comedyfilms. Deze film krijgt op IMDB maarliefst een 8,2 dus dit is zeker een goede film. Deze film is een persiflage op het leven van Jezus.

4. American Pie (1999)

Iedereen heeft ooit van de American Pie films gehoord. Deze tienerfilms zijn geweldig en moet iedereen ooit gezien hebben. Een van de grappigste films ooit gemaakt.

3. The Hangover (2009)

Een geweldige film over een bachelorparty in Las Vegas. Deze film gaat over 4 mannen die een geweldig feest hebben in Vegas maar de volgende dag alles kwijt zijn.

2. Eurotrip

Scott wordt gedumpt door zijn vriendin en kiest er voor om samen met zijn vrienden naar Berlijn af te reizen om zijn internetvriendin te ontmoeten. Een geweldige film over een roadtrip door heel Europa. Alle clichés die landen bezitten zijn in deze film te vinden, inclusief een sexshop in Amsterdam.

1. Don’t mess with the Zohan

Deze film gaat over Zohan die kapper wilt worden. Zohan reist af naar New York om zijn droom in vervulling te laten gaan. Een van de grappigste films die de redactie ooit gezien heeft.

 

Top 10 grappigste reclames

Top 10 beste misdaadfilms

Top 10 engste horrorfilms

Top 10 vrouwenfilms

Vergelijkbare Lijstjes

5 Comments

 1. hoe kan dinner for smucks hier niet tussen zitten?

  1. inderdaad

 2. Om je lijstje aan te vullen:
  Anchorman (1 en 2)
  Stepbrothers
  Johnny English
  The Dictator

  1. Ik heb genoten van de dictator

 3. Ik heb “Dont mess with the Zohan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Engste horrorfilms deel 2

Er zijn veel horrorfilms maar wat zijn nou