Top 10 Engste horrorfilms

Er zijn enorm veel enge films. Horrorfilms bevatten meestal enorm veel clichés en dat maakt de film minder geloofwaardig. Nu zijn er veel mensen die opzoek zijn naar de engste horror film. Wij hebben een selectie gemaakt van enge films die het kijken zeker waard zijn. Als jij nog een enge film weet dan moet je deze onder dit artikel zetten. Wat vind jij een enge horrorfilm? Een realistische film met een moordenaar of juist een film over spoken en geesten. Voor de horrorfans hebben we ook een lijstje met engste plaatsen ter wereld gemaakt.

Hereditary

Hereditary is een nieuwe horrorfilm uit 2018. De film wordt door critici gezien als een van de engste films van de laatste jaren. Hereditary is gemaakt door de regisseur Ari Aster die bekend is van de horrorfilms; Split en The Wich. De film gaat over de Graham familie. Als de moeder van de  familie overlijdt ervaren de dochters rare taferelen. Langzamerhand komt de familie Graham erachter dat hun voorouders vreemde gewoontes hadden. Bekijk hieronder de trailer van Hereditary. De film wordt op IMDB beoordeeld met een 7,9 wat uitzonderlijk hoog is voor een horrorfilm.

The Witch

Deze arthouse horrorfilm wordt verwacht in 2016 en belooft een van de engste horrorfilms ooit te worden. The Witch speelt zich af in een klein boerendorp aan de rand van een bos. Het dorp wordt geteisterd door een heks die zich in het bos schuil houdt.

human centipede 3

Misschien niet de engste film maar wel een van de meest gruwelijke en smerigste films ooit gemaakt. Bij de Human Centipede 3 is er weer een zieke arts die mensen aan elkaar opereert. Dit keer gebruikt hij honderden gevangenen en maakt hij een grote lange duizendpoot van mensen. Een sterke maag wordt geadviseerd.

Insidious 1 & Insidious Chapter 2 & Insidious Chapter 3

Meestal zijn horrorfilms vol met clichés, waar Insidious in het begin doet denken aan een standaard horrorfilm verandert dat gedurende de film. Het verhaal is goed uitgedacht en zeker het tweede deel van Insidious (Chapter 2) is een van de meest angstaanjagende films die uw redacteur gezien heeft. De films zitten vol met schrikeffecten maar daarnaast weten de makers van Insidious de spanning goed op te bouwen. Nu is het wachten op het derde deel van Insidious want die komt er ongetwijfeld.

The Descent

Een groep vrouwen gaan een onbekende grot bezoeken. Ze verdwalen en komen vast te zitten in het grottenstelsel. Ze blijken niet alleen te zijn in de grotten, enge monsters jagen op ze en het is maar de vraag of ze de uitgang vinden.

Jessabelle

De horrorfilm Jessabelle is van de makers van Paranomal Activity en Sinister. Deze horrorfilm gaat over een vrouw die invalide raakt door een auto ongeluk. Ze gaat revalideren in een verlaten huis in de natuur waar geheimzinnige gebeurtenissen plaatsvinden.

Sinister (2012 – IMDB: 6,7)

Sinister is een zeer enge film. Een horrorschrijver verhuist met zijn gezin naar een huis waar vreemde, onverklaarbare dingen gebeuren. De schrijver vindt rare filmpjes en ontdekt dat er iets niet klopt in het huis. Deze film heeft veel enge momenten en is zeker het kijken waard.

Paranomal Activity (2007 – IMDB: 6,4)

Er heerst veel verdeeldheid over deze film. Veel mensen vinden de manier van filmen erg angstaanjagend omdat het heel realistisch overkomt (shaky cam). Over het algemeen gebeurt er weinig in de film en bouwt de film zich op naar een climax. Paranomal activity kan voor sommigen een van de engste films zijn, anderen zullen zich kapot vervelen.

The Texas Chainsaw Massacre (2003 – IMDB: 6,1)

The Texas chainsaw massacre is een gruwelijk angstaanjagende film met veel bloed en moordpartijen. De gehele film is spannend en je zit op het puntje van je stoel.

 

Ringu (1998 – IMDB: 7,3)

Misschien wel de engste Japanse horror ooit gemaakt. Kijk zeker de Japanse versie, de Amerikaanse versie is een stuk minder eng.

Dark Water (2002 – IMDB: 6,7)

Ook deze Japanse horror is een aanrader. De Japanners zijn echte meesters in het maken van enge horrorfilms en zeker een film met een klein eng meisje doet je huiveren. De film speelt zich af in een creepy appartementencomplex. Een alleenstaande vrouw gaat met haar dochter wonen in het complex. Al gauw gebeuren er geheimzinnige dingen.

Rose Red (2002 – IMDB: 6,5)

Deze miniserie zit niet vol met schrikmomenten maar wel een constante spanning, maarliefst 4 uur lang! Gemaakt door horrorschrijver Stephen King.

The Woman in Black (2012 – IMDB: 6,5)

Met zowaar in de hoofdrol Daniel Radcliffe bekend van Harry Potter.

The Conjuring (2013 – IMDB: 7,8)

The Conjuring is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Ed en Lorraine Warren. Ed en Lorraine Warren waren actief als paranormaal onderzoekers en de horror film ‘The Conjuring’ gaat over een beangstigend paranormaal onderzoek. The Conjuring is een van de engste horrorfilms ooit. Meestal zijn recensenten niet zo tevreden over horrorfilms The Conjuring heeft echter goede recensies en kritieken en heeft een hoge score op IMDB.

Drag Me to Hell

Bankmedewerkster Christine Brown heeft de lastige beslissing om een oude vrouw uit haar huis te zetten wegens achterstallige betalingen. De mysterieuze vrouw spreekt een vloek over haar uit en vanaf dat moment verandert het leven van Christine in een ware hel. Ze zoekt hulp bij de helderziende Rham Jas in de hoop om de vloek op te heffen.

Wat vond jij een enge horrorfilm?

Ken je nog een enge horrorfilm die eigenlijk in deze lijst moet staan? Reageer dan onderaan deze pagina zodat wij de lijst met engste horrorfilms bij kunnen werken.

Bekijk ook deel 2 – De Engste horrorfilms


95 Reacties

 1. Pieter november 7, 2012 10:17 pm  Beantwoorden

  Vooral Rose Red is een geweldige horrorfilm. Je moet hier gewoon een hele avond voor pakken aangezien de film erg lang is. Verdonker de kamer, steek kaarsen aan en kijk deze film. Zeker voor Stephen King fans een echte aanrader.

  • Barrie december 11, 2016 8:48 pm  Beantwoorden

   The Legend of Hell House is serieus een van de engste films die ik ooit heb gezien. Ben groot fan van horrorfilms en vaak zitten mijn vriend en ik volop grappen te maken tijdens zo’n film. Maar bij het zien van deze film waren we bang, we durfden bijna niet te kijken. Een aanrader!

 2. Mike maart 25, 2013 5:20 pm  Beantwoorden

  Eujjj Pieter die is kut kennen jullie Haunting offuh..The Messenger ofzo Of Die pas is gekomen de film Mama wacht ik noem een paar op een rijtje.
  Haunting
  The Messenger
  Mama
  SAW Enzo die zijn gewoon Facking vet!!!

  Groetuh Mike
  Kijken he! 😉

 3. Donna mei 10, 2013 12:26 pm  Beantwoorden

  OMG sinister lijkt me zo eng ! Ik heb laatst ook the ring gekeken die was sws eng

  • charlotte januari 13, 2014 9:10 am  Beantwoorden

   sinester is niet eng hij is dood saai

  • Lia juli 8, 2016 11:09 am  Beantwoorden

   Omg dat is echt niet eng mij vriendin vind hem heel eng

   • Safae juli 27, 2017 11:30 am  Beantwoorden

    Ik vind daar geen een echt eng ofzo wel jammer dat jullie geen Oprhan er bij hebben gedaan die is echt leuk en eng

  • Eric juli 24, 2017 9:05 am  Beantwoorden

   Ik heb Indisious 1 en the conjuring gekeken

   • Sam september 2, 2017 2:01 pm  Beantwoorden

    Ik ook, en ook nog Insidious chapter 3, maar chapter 2 zou ik ook nog willen zien

  • Noa januari 2, 2019 11:54 pm  Beantwoorden

   Ja hè echt waar

 4. Sascha juni 7, 2013 11:07 pm  Beantwoorden

  Dark Water heb ik gezien toen ik 8 jaar was en vond ‘m niet eens eng haha
  De rest ook allemaal al gezien behalve Sinister

  • Noa januari 2, 2019 11:54 pm  Beantwoorden

   Sisniser is eng en iT en light out

 5. oussama juni 24, 2013 7:59 pm  Beantwoorden

  Hahaha kijk maar is naar Evil Dead 1981 dan zul je zien hoe eng

  • John november 26, 2016 4:07 pm  Beantwoorden

   Helemaal mee eens, dit vind ik nog steeds de engste, maanden nachtmerries van gehad !!!!

 6. Mirthe juni 28, 2013 9:23 pm  Beantwoorden

  Zo saaie films… Zo NIET eng, mijn vriendinnen gillen al bij bloody mary… Bestaat er geen film die ECHT ECHT ECHT eng is…

  • Rico februari 24, 2014 5:05 pm  Beantwoorden

   Stoer van je!

  • cherier april 17, 2014 8:37 pm  Beantwoorden

   I spit on your grave

   • Ikke oktober 9, 2017 12:21 pm  Beantwoorden

    Geen horror en niet eng..

    • Ian december 19, 2017 8:55 pm  Beantwoorden

     I Spit on Your Grave is een exploitatiefilm en exploitatiefilms behoren tot de horrorgenre. Dus je zit wel fout: het is wel horror. Eng is het zeker niet, maar het moet je ook niet overkomen.

  • Joost september 30, 2017 1:22 pm  Beantwoorden

   Wouw! Eindelijk iemand die ik begrijp. Films zijn inderdaad hooguit spannend. Maar eng…. Nee dat totaal niet!

  • Tasha oktober 19, 2017 9:20 am  Beantwoorden

   Japanse horror films zijn over het algemeen enger. The Ring 1 en 2 en de nieuwste versie Ringslang moet je zien, die laatste word ook laten zien wat er met de echte moeder van Samara Morgan gebeurt is. En The Conjuring 2 vond ik behoorlijk spooky..

 7. Rachelle juni 30, 2013 11:24 am  Beantwoorden

  de beschrijving dat Ringu de engste Japanse horrorfilm is klopt niet.
  chakushin ari is de Japanse versie van ‘One missed call.
  deze film is zeker ook het kijken waard maar die geeft ook een blijvende werking.

 8. ferri augustus 15, 2013 5:01 pm  Beantwoorden

  ìk snap niet wat mensen zo eng vinden aan the sinister, dat is de slechtste / nepste horrorfilm die ik ooit gezien heb.

 9. flo augustus 19, 2013 9:11 pm  Beantwoorden

  Evil dead is goeie flin

  • Noboddyy januari 4, 2014 8:25 pm  Beantwoorden

   Jaaaa idd heeel goedd.. Heb k ook gezien ! nice nicee x

   • Noa januari 2, 2019 11:58 pm  Beantwoorden

    Ja hè de killlerclown komt op ie af MUHAHA en die killerclown met de popcorn pop pop pop

  • caitlin mei 5, 2015 7:50 pm  Beantwoorden

   ja als je een sterke maag heb kan je er wel naar kijken

 10. megan september 10, 2013 6:08 pm  Beantwoorden

  deze films moet je echt zien

  – 6plots
  -SAW
  -mama
  -the wrong turn
  en zielige film maar wel heeeel mooi
  nell

 11. andreas september 15, 2013 2:21 pm  Beantwoorden

  je moet sinister kijken echt waar

 12. jurre oktober 26, 2013 8:00 am  Beantwoorden

  Ik vind de conjuring best eng maar friday the 13th is ook keivet om te kijken

  • Safae juli 27, 2017 11:31 am  Beantwoorden

   Die is niet echt eng hoor maar orphan die is wel leuk jammer dat jullie niet die hebben gedaan:(

 13. Bart november 21, 2013 1:29 pm  Beantwoorden

  Japanse horrorfilms zijn het engst, kijk ze in het donker met kaarsjes en wierook aan

 14. Michel december 8, 2013 2:39 am  Beantwoorden

  De nieuwe Paranomal Activity komt binnenkort in de bioscoop. Ik vond deel 1 zo eng, kan niet wachten om deze te zien.

 15. Julian december 14, 2013 1:05 am  Beantwoorden

  Meest mooie is om de kamer donker te aken rn dan geluid op 10, enge films zijn dan ook zo eng.

 16. Demi december 26, 2013 5:00 pm  Beantwoorden

  je moet ook is the last exorcism kijken, die is echt doodeng

 17. Laurens januari 28, 2014 7:53 pm  Beantwoorden

  Drag me to hell is een hele leuke film en ik ben 9

 18. Gerdie februari 12, 2014 8:08 pm  Beantwoorden

  De beste Horrorfilms die ik ooit gezien heb zijn :
  it
  Nightmare one Elmstreet
  Drag me to hell
  Zijn huiveringwekkend en met een goed verhaal !!

 19. Rico februari 24, 2014 5:05 pm  Beantwoorden

  Weejoo, Mirthe, stoer hoor.. stiekem pis je in je broek van angst

 20. sarah april 4, 2014 10:01 pm  Beantwoorden

  The conjuring is mijn favorite film en de sinister heb ik ook al gezien sinister is best een schrikachtige film maar niet echt eng ofzo the conjuring is gewoon echt geweldig en interessant vanwege dat het echt gebeurd is. The conjuring heb ik al 10 keer gekeken en het blijft awesome ook omdat het mijn lievelingsfilm is en ik ben een horror freak dus ja en ik heb een goeie site wel engels zonder ondertiteling maar het is gewoon te begrijpen de site heet: megashare.info

 21. dirk010 april 19, 2014 10:38 pm  Beantwoorden

  Door de films evil dead en the woman in black kon ik niet echt goed meer slapen. En bij victim helemaal niet :(((((

  • anoniem maart 21, 2018 3:02 pm  Beantwoorden

   evil dead s niet eens eng

 22. nathoofd mei 3, 2014 12:49 pm  Beantwoorden

  REC 2 is ook een goeie film vind ik. lekker op de bank in het pikke donker en wat te vreten erbij en je hebt de perfecte avond!!!

 23. Anoniem mei 4, 2014 8:52 pm  Beantwoorden

  Ik vind horrors zoals: shutter,The Grudge, sinister en Woman in black vet om te zien 😛

 24. stac mei 15, 2014 3:47 pm  Beantwoorden

  horror cool hahaha

 25. Jason mei 17, 2014 6:18 pm  Beantwoorden

  Bedoelen jullie evil dead 2013 of 1981 ?

 26. xMaria juni 2, 2014 1:52 am  Beantwoorden

  Ik zou voor Evil Dead 2013 gaan. Die van 1981 lijkt zo vet nep in dit tijd perk 😉

 27. Jurjen juli 4, 2014 11:54 pm  Beantwoorden

  Deze lijst is behoorlijk saai, alweer allemaal van die paranormale geesten films of horrors met bijbelse elementen. De enigste film uit die categorie die mij iets kon boeien was Rosemary’s Baby uit 1968.

  Neem films zoals The Shining, Silence of the Lambs, Eraserhead, die waren pas echt eng, geen geesten geintjes of spiegel shocks die je in elke film van tegenwoordig weer terug ziet…

  • Horrorfan november 25, 2016 9:13 am  Beantwoorden

   Helemaal mee eens!

  • Ian december 19, 2017 8:56 pm  Beantwoorden

   The Shining is overrated. Silence of the Lambs is de enige goede film die je hebt genoemd. Eraserhead heb ik nooit gezien, maar ik weet wel ongeveer waar het over gaat, en eng klinkt het zeker niet.

 28. Swexy juli 26, 2014 3:41 pm  Beantwoorden

  ik vind The Grudge wel een leuke film, vooral als je het in de bios kijkt, met veel geluid en groot beeld schrik je vaak! 😉

  • Norm november 15, 2016 7:47 am  Beantwoorden

   Thanks for shranig. Always good to find a real expert.

 29. jelke augustus 4, 2014 9:52 am  Beantwoorden

  het is niet eens eng ik wil betere horror films

  • Angelos september 12, 2014 7:35 pm  Beantwoorden

   Frontiers
   Martyrs
   Rec
   Rec 2
   Eden lake
   Wolf Creek
   The hills have eyes
   The texas chainsaw massacre (1979)
   Inside
   The devils rejects

   Misshien heb je hier wat aan.

 30. Emma augustus 18, 2014 7:59 am  Beantwoorden

  The descent vind ik hiervan wel de engste film hij lijkt heel saai maar toch is ie best wel een beetje eng :,)

 31. larissa oktober 16, 2014 2:37 pm  Beantwoorden

  De wrong turn is ook echt een enge bloederige horror wat echt net een mensenslachthuis is

 32. CHARELL oktober 25, 2014 2:57 pm  Beantwoorden

  sinister lijkt me een gave film ik denk dat het echt een aanrader is !

 33. leo november 13, 2014 8:57 pm  Beantwoorden

  gast die sinister wel een gave film jo beste film voor mij voor mij moest het op 1 staan

 34. walter december 27, 2014 10:53 pm  Beantwoorden

  The human centipede is echt een aanrader als je van horror houd.

 35. Ikke april 12, 2015 8:21 pm  Beantwoorden

  You’re Next! Die is zooooooo vet!

 36. sophie augustus 4, 2015 4:26 pm  Beantwoorden

  insidious 1 2 3 is wellll engggg!!!!!! de conguring is ook heeeel leuk

 37. Janman augustus 19, 2015 8:55 pm  Beantwoorden

  Emily rose vind ik dan weer een vet film..Zij noemt paar namen van die gene die in der zitten …coool 🙂

 38. Janman augustus 19, 2015 8:59 pm  Beantwoorden

  Op youtube hoor je van de echte emily wat ze te zeggen heeft, dacht dat het nep was tot dat ik verder heb geinfomeerd. Maakt het nog enger

 39. Anneke september 12, 2015 12:42 pm  Beantwoorden

  zolang er maar mensen worden afgeslacht. hoe meer bloed hoe mooier. Friday the 13th. nightmare on elmstreet. wrong turn alle 6 films. en Halloween. lekker in het donker zitten met 1 lampje. zak popcorn en genieten maar. paranornmale films vind ik ook mooi.

 40. Richard50 november 2, 2015 7:50 pm  Beantwoorden

  Wat een klote films worden er opgenoemd, hieronder heb ik een paar betere films.

  The Blairwitch Project
  Sx_Tape
  Candyman
  Insidious
  Gacy (deel 1)
  8213: Gacy House (deel 2)
  The Amityville Haunting
  Stigmata
  Chronicles of an Exorcism
  The Haunted House Project
  Stormhouse
  Anneliese: The Exorcist Tapes
  The Possession of Gail Bowers
  Paranormal Activity: Tokyo Night
  Paranormal Entity
  The Entity
  Tunnel
  Grtave Encounters 1
  The Task

 41. Muppet maart 1, 2016 5:22 pm  Beantwoorden

  The blair witch project is ech pure schijt kerel

 42. johanna maart 18, 2016 11:43 pm  Beantwoorden

  ik heb ook nog enkele “leuke”…the ring, the grudge, evil dead[1980], oculus, veel plezier?!

 43. Anoniem april 9, 2016 9:27 pm  Beantwoorden

  The hills run red is pas een echte enge film oke zet die er maar in

 44. Anoniempje mei 8, 2016 1:13 pm  Beantwoorden

  Nightmare on elmstreet is echt een super leuke film ik moet meer lachen dan gillen bij horrorfilms

 45. Juliaa mei 15, 2016 8:24 pm  Beantwoorden

  Friday the 13th is ook heel leuk en eng zeker een aanrader

 46. Maartje juni 6, 2016 7:53 pm  Beantwoorden

  Weet iemand nog goede weerwolffilms? Ik heb alle bekende al gezien….

 47. Lauren juni 11, 2016 9:47 am  Beantwoorden

  THE exorcist is de engste

 48. Anaolies juni 15, 2016 2:49 pm  Beantwoorden

  The forest is echt een hele goede film dat komt ook omdat het in japan afspeelt in het zelfmoord bis wat echt vestaat en waae mensen zelfnoord plegen deze film is echt een aanrader

 49. Anoniem oktober 21, 2016 9:33 pm  Beantwoorden

  Wolf Creek mis ik. Speelt outback Australië.

 50. hans december 11, 2016 7:16 pm  Beantwoorden

  Martyrs
  a serbian movie
  nekromantik

 51. Barrie december 14, 2016 12:36 am  Beantwoorden

  Entity en Hell House

  Wakker gelegen.. echt.

  En ik ben een fan!

 52. Horrorlover maart 17, 2017 9:29 pm  Beantwoorden

  Hier een paar films die zeker het kijken waard zijn:
  Don’t breathe
  Ouija
  The autopsy of Jane Doe
  The other side of the door
  Before I wake

 53. Horrorlover maart 24, 2017 9:42 pm  Beantwoorden

  Welke je in elk geval over kan slaan zijn Human centipede 1, 2 en 3. Als je toch wil kijken zou ik het bij deel 1 laten, die is dan nog soort van spannend en een beetje goor, maar de 2 volgende delen zijn echt kansloos. Wat viel dat tegen zeg

 54. daniel april 16, 2017 7:17 pm  Beantwoorden

  mijn films
  prey gebaseerd op een waargebeurd verhaal
  wrong turn
  the fury
  rosemary’s baby
  the conjuring
  cujo
  thriller 100 feet
  halloween 1 en twee
  lostboys
  christine
  dracula christopher lee
  jeepers creepers
  friday the 13
  american werewolf in london
  white dog
  enkele niet zo enge films silver bullet
  Queen of the damned
  interview with the vampire
  cat people nastassia kinski
  black sunday
  wolven 1981 albert fenney
  the thing sf horror john carpenters
  jaws
  meer thriller dan echte horror wolf niet zo eng maar niet zo slecht
  the amityville 1979
  the fog john carpenter
  nicole kidman the Others
  fright night roddy mcdowall
  thriller niet so eng alphabet killer
  dario argento phenomena horror classic
  word gezien als horror maar is niet zo eng komen wat grappige dingen in tick of treat
  Amityville 3
  anderen een blu ray dracula met frank lagella
  en nog wat maar die niet zo erg zijn
  natuurlijk hell house van jan de bond
  en de ZW the classicer the haunting
  woman in black
  minder voor anderen open grave
  i know what you deed 1 en twee
  poltergeist 1 en twee
  romantische horror blood and chocolate
  blade met jessica biel
  zw film the night of the demon
  halloween van rob zombie
  sf horror underworld
  erotic embrace of the vampire
  films gezien
  hellraiser erg horror niet voor jongere onder de 18j
  basket case
  carry 1
  horror express
  en zo kun je verder gaan
  want dan heb je nog horror maar die meer sf zijn maar waar horror inkomt monsters dus soms weet je niet in welke plaats je ze moet zetten want er zijn thriller die meer lijken op horror en omgekeerd

 55. Killer clown april 22, 2017 3:04 pm  Beantwoorden

  Alle films zijn echt niet eng🙇 zelfs teletubies is enger😎 je moet chucky😈 kijken of slappy maar die zijn ook niet eng ik ben bang voor niks hahaha💀👽👻👹👎

 56. Oldskool mei 21, 2017 11:50 am  Beantwoorden

  Ik kijk al jaren geen horrors meer, maar vond ‘vroegah’ de Hellraiser films echt doodeng, na deel 3 ben ik gestopt met kijken. Pinhead en the Box, de gevilde Frank e.v.a., brr. En toch ook grappig, Pinhead is een interessant karakter.
  Ik denk dat met name de jaren 80 een heel goed tijdperk was voor de horror. Laat je niet weerhouden door het tijdsbeeld, want het is echt de moeite waard. De films zijn nog uniek en passen geen trucjes toe, het genre is dan nog niet zo uitgemolken. Probeer het maar eens (de films duren ook niet zo lang).
  En ja, The Exorcist (deel 1) blijft een klassieker. Wedden dat je na het zien mensen toeroept “Your mother sucks cocks in hell”?

  Poltergeist uit 1982 was eng, en het feit dat er veel acteurs tijdens en na de film overleden, deed veel mensen geloven dat de film behekst was, dat maakt het nog enger.
  It en The Shining (beiden van Stephen King) en waren ook nasty. Pennywise is de engste clown ooit.
  Japanners zijn ook goed in het maken van enge films. Ze hebben niet de geijkte westerse manier van filmen en kijken en gaan anders met de personages om. Soms echte mindfucks, die films.
  De oude Body Snatchers vond ik echt spannend. En, niet zozeer horror, maar wel ongelooflijk spannend en goed gemaakt zijn de Hitchcock films. Psycho en The Birds en Rosemary’s baby is ook beklemmend.
  En als je echt wilt lachen en veel viezigheid wilt zien, moet je Braindead kijken. Hilariteit gegarandeerd.

  • natalieke februari 17, 2018 11:15 am  Beantwoorden

   the veill
   the darkness

 57. raymon juni 4, 2017 12:01 am  Beantwoorden

  ik zoek een film die ik vroeger een keer gezien had. het ging over een vader met 2 kinderen die woonde in een huis vlakbij een vreemde heuvel waar monsters inzaten. weet iemand hoe die heet?

  • chev november 20, 2017 8:31 pm  Beantwoorden

   ghostbusters?

 58. Katie juni 6, 2017 4:44 pm  Beantwoorden

  Ik ben nog maar een kind van 11 maar ik heb wel
  Veel horrorfilms gekeken je moet sillent hill,
  Insidious,insidious chapter 3,unborn,
  The srcrets of Emily blair ook allemaal kijken,
  Wedden dat je bang word en nachtmerries krijgt

 59. daniël juli 11, 2017 4:05 pm  Beantwoorden

  er zaten echt goede films tussen ja.
  ik heb een girl gefixt tijdens één van deze films.
  ze werd bang en kroop eerst tegen me aan. daarna durfde ze niet meer aleen naar huis.
  ik bracht haar met de auro naar huis en BAM, daar gingen we!
  nu is ze nogsteeds mijn vriendin ;p
  de film was btw Rose Red.
  nogsteeds mijn lievelings film

 60. Annoniem augustus 5, 2017 8:18 pm  Beantwoorden

  Bob de bouwer is enger dan Al die films samen

 61. Danny december 4, 2017 8:18 pm  Beantwoorden

  Mirrors de eerst, geniale film en vooral het eerste uur zit je op het puntje van je stoel.

  Deel 2 is ook goed maar de eerste is echt de bom

 62. Ian december 19, 2017 8:58 pm  Beantwoorden

  Wist je dat Mirrors een remake van een Koreaanse horrorfilm is? Op de brute badkamerscene na, is de originele versie echter veel beter. Geen schrikmomenten maar een goede atmosfeer. De originele versie heet Into the Mirror. Het komt uit 2003.

 63. Anoniem januari 13, 2018 9:50 am  Beantwoorden

  Ik vind jesse elle vooral eng

 64. eline januari 19, 2018 8:50 am  Beantwoorden

  niks aan alle films is eng en ik ben nog maar negen jaar

 65. Storm maart 9, 2018 5:30 pm  Beantwoorden

  Grave Encounters is de engste die ik gezien heb. Sinister 2 was ook enger dan Sinister 1.

 66. Angel maart 14, 2018 4:11 pm  Beantwoorden

  ik vind zelf geen horror film eng en zelf ben ik een kind van 11 jaar en ik heb al super veel horror gezien die nog veel enger zijn zoals: exorcist, freddy krueger ,chucky en nog veel meer en zelfs die vind ik niet eng toen ik 5 jaar was zag ik een horror film waarbij sinterklaas de darmen van mensen er uit snijd daarover heb ik ook geen nachtmerries gehad

 67. Dianara Hart november 13, 2018 1:12 pm  Beantwoorden

  Chucky en Annabelle

Geef je mening

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.