De 10 tofste reisblogs van Nederland

De 10 tofste reisblogs van Nederland

De 10 beste reisblogs van Nederland

Op het moment schieten de blogs over reizen werkelijk als paddenstoelen uit de grond. Reizen en bloggen is nou eenmaal een hele interessante combinatie. Op het wereldwijde web is het momenteel een warboel aan blogs over reizen, toffe tripjes en andere culturen. Om die reden hebben wij de 10 leukste reisblogs voor u geselecteerd. Daarbij is gekeken naar vormgeving, content en eigenheid. Ontdek hieronder de 10 leukste reisblogs van het moment:

10. Yourfuturepostcard.nl

Verhalen en video’s over reizen en overnachten op bijzondere locaties. Ontdek allerlei supertoffe verhalen over fraaie vakantiehuizen, charmante hotels en zeer gastvrije bed & breakfast. De video’s zijn van zeer hoge kwaliteit en bijzonder informatief. Een absolute aanrader!

9. Travelaar.nl

Deze blog is van het koppel van Erick en Kirsten. In 2013 maakten zij een lange reis door Azië en toen raakten ze geïnfecteerd met het reisvirus. Vanaf dat moment houden ze hun blog nauwkeurig bij. De interessante verhalen zijn voornamelijk gericht op lezers die een passie hebben voor Europa en Azië.

8. Inhetvliegtuig.nl

De blogs op inhetvliegtuig.nl volgende we de 28-jarige wereldburger Denise van Rijswijk. Ze woont in Nijmegen en reist de hele wereld rond. Haar plezier schuilt in luxe reizen, heerlijk eten en avontuur. De blogs die ze schrijft gaan voornamelijk over de mogelijkheden om op betaalbare wijze luxe te reizen. Vlieg met haar mee en check haar website.

7. Papertravels.nl

Wat erg fijn is aan de blog van Simone, is dat ze weergaloze foto’s maakt. Af en toe lijkt het wel een screensaver waar u naar zit te kijken. Ze houdt al haar verhalen bij in een papieren boekje, vandaar de naam Papertravels.nl. Een absolute aanrader!

6. Travellust.nl

Dit is een blog van Lisette. Lisette neemt u voornamelijk mee naar Midden-Amerika en Azië. In haar verhalen verwerkt ze allerlei handigheden op het gebied van budget, leuke routes, bezienswaardigheden. Het is voornamelijk gericht op backpackers. Ze maakt het reizen een stuk even en brengt u leuke weetjes in de vorm van digitale hapklare brokken. Complimenten Lisette.

5. Karlijntravels.com

Bent u gek op beelden van de mooiste plekken op aarde? Bekijk dan eens de Instagram van Karlijntravels.com. Karlijn is een fanatieke reisfotograaf en zal uw doen verbazen. Het is geschreven door een typische Hollandse vrouw, dus de verhalen zijn lekker nuchter. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg en dit levert schitterende verhalen en foto’s op.

4. Reisdoc.nl

Dit is een blog van Chantal. Deze Amsterdamse is 27 jaar en reist omdat het haar passie is. Van Senegal tot Bonaire, van Nepal tot Amerika, niets is te gek voor deze dame. Ook dichterbij huis is ze zeer bereisd. Chantal motiveert u om vaker op pad te gaan? Dus ziet u het even niet meer zitten in Nederland, maar mist u inspiratie voor een spannende trip? Kijk dan eens op de website van reisdoc.nl.

3. Travelvalley.nl

Dit is een zeer compleet reisblog waar verschillende bloggers terecht kunnen met gave foto’s en leuke verhalen. Het is een zeer kleurrijke verzamelsite waarbij u wordt meegenomen naar Panama, Bolivia, De Veluwe om zo een toffe eindbestemming te ontdekken. Ontdek op travelvalley.nl een grote verzameling aan zeer interessante reisverhalen.

2. Yourambassadrice.nl

Een leuk kijkje in de geest van Sabine, 31 jaar en zelfbenoemd ambassadrice van het mooie leven. Ze heeft al behoorlijk wat reiservaring en is in Nederland een van de bekendste reisbloggers. Ze heeft vele bestemming al aangedaan en mede dankzij dit feit verschijnt ze ook regelmatig in de media. Supertof blog!

1. Explorista.nl

Dit is een blog waar de echte Nederlanders van zullen smullen. Deze blog staat namelijk in het teken van goedkoper reizen. U krijgt gratis tips over hoe u optimaal van uw reisbudget profiteert en welke bestemmingen absoluut de moeite waard om te bezoeken. De schrijfster heet Milou en ze heeft voornamelijk tips betreffende landen in Europa. Inmiddels is ze ook al in Afrika en Noord-Amerika geweest en ook daar heeft ze leuke blogs over geschreven.

Deze top 10 is opgesteld door Nick Keijzer, tekstschrijver voor onder meer: Klik Proces en Ucare Loopbaanbegeleiding.

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 5 Clubs in Praag

De Tsjechische hoofdstad Praag is een populaire vakantiebestemming