Top 10 carnavalsmuziek 2019

Top 10 carnavalsmuziek 2019

Carnavalsmuziek 2019 – Elk jaar publiceren wij de 10 beste carnavalsnummers. Carnaval 2019 komt steeds dichterbij en veel bekende carnavalsartiesten brengen hun nieuwe krakers uit. Wil jij alvast in de stemming komen voor carnaval 2019? Beluister dan snel de onderstaande 10 nummers! Mocht je een carnavalsnummer missen? Plaats dan zeker een reactie onder dit artikel. Zo houden wij de gehele lijst up-to-date.

10. Pater Moeskroen – Bella Ciao

Pater Moeskroen is al jaren actief in het feestcircuit. Ook tijdens carnaval gaan wij weer veel van deze band horen. Hun nieuwe nummer Bella Ciao staat op de 10e positie.

9. Zware Jongens – Lege Krattenwals

De Zware Jongens hebben met hun nieuwe hit ‘lege krattenwals’ weer een echte meedeiner gemaakt. Dit nummer gaat naast carnaval 2019 ook ongetwijfeld gedraaid worden tijdens de Après-ski.

8. Andre Pronk – Me Kammetje

Andre Pronk werd bekend vanwege zijn deelname aan Idols. Inmiddels is Andre een geliefd carnavalsartiest geworden die elk jaar wel een hit uitbrengt. Voor carnaval 2019 is dat ‘Me Kammetje’.

7. Mosterd na de Maaltijd – Hé Jacqueline!

6. Johan Vlemmix – Koning Carnaval

Johan Vlemmix is carnaval en carnaval is Johan Vlemmix. Deze Eindhovenaar steekt elk jaar veel energie in zijn eigen carnavalshit. Beluister hieronder zijn nummer Koning Carnaval via YouTube.

5. Gebroeders Rossig – De Strijkplank

De Gebroeders Rossig hadden in 2018 al een van de grootste carnavalskrakers te pakken (Hallo allemaal). Dit jaar proberen zij weer een hit te scoren met het nummer ‘De Strijkplank’.

4. Rob van Daal – Ivanhoe

Feestzanger Rob van Daal brengt ons tijdens carnaval 2019 weer veel muzikaal plezier. Zijn nieuwe hit Ivanhoe gaat ongetwijfeld veel gedraaid worden.

3. Brakken Barrie – Moe van al die Pils

De vrolijke gozer Brakken Barrie heeft nog een kater van vorig jaar, althans dat maken wij op uit zijn nieuwe nummer ‘Moe van al die pils’.

2. De Dorini’s – Solonaise

De vrolijke meiden van De Dorini’s hebben voor carnaval 2019 de hit Solonaise uitgebracht. Het kan niet anders dan dat tal van polonaises worden ingezet met deze vrolijke carnavalskraker.

1. Snollebollekes – Bobbelen

Snollebollekes scoort de laatste jaren hoog in de carnaval hitlijsten. Zijn nieuwe hit staat daarom hoog in de top 10.

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 carnavalsmuziek 2018

Het komt steeds dichterbij, carnaval 2018. Ook in