Top 10 carnavalsmuziek 2018

Top 10 carnavalsmuziek 2018

Carnavalsmuziek 2018

Het komt steeds dichterbij, carnaval 2018. Ook in 2018 gaat het dak er weer af in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. In deze top 10 beluister jij alvast de beste carnavalsmuziek van 2018. In deze top 10 vind je muziek van o.a; Lamme Frans, De Dorini’s, Feestdjruud, Vieze Jack en meer.

Update: beluister nu ook de nieuwste carnavalsnummers van 2019.

Tip jouw favoriete carnavalsmuziek 2018

Zoals je kan zien zijn wij deze lijst continu aan het bijwerken. Mis jij een carnavalsnummer in deze top 10? Plaats dan een reactie onderaan de pagina of neem contact met ons op.

10. De Dorini’s – Los

De vrolijke vrouwen van De Dorini’s zijn er tijdens carnaval 2018 helemaal bij met hun hit ‘Los’. De hilarische clip van deze nieuwe carnavalskraker is sinds 5 november te zien op Youtube en is al meer dan honderd-duizend keer bekeken.

9. Johnny Gold – Ja ja de moord ermee.

Johnny Gold kennen we van zijn hit “Daar mot een piemel in”. Tijdens 11/11 heeft Johnny Gold zijn nieuwe hit voor 2018 gepresenteerd namelijk “Ja ja de moord ermee”.

8. Jettie Pallettie – Ronnie

Jettie Pallettie is al jaren een van de meest toonaangevende carnavalsartiesten in Nederland. Elk jaar staat Jettie op de planken tijdens de vele carnavalsfeesten in Brabant en Limburg. Onlangs bracht Jettie Pallettie haar nieuwe carnavalsnummer voor 2018 uit. Het is een nummer geworden over Ronnie, de Brandweerman.

7. Snollebollekes – Op En Neer (Heen En Weer)

Snollebollekes is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste carnavalsartiesten van Nederland. In 2018 komt de vrolijke snuiter terug met zijn hit ‘Op en Neer’. Beluister hieronder de nieuwste carnavalskraker van 2018. Snollebollekes gaat het weer groots aanpakken tijdens carnaval 2018.

6. Marco Kraats – Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen

Marco Kraats heeft de bekende hit van Wolter Kroes gecoverd tot een carnavalshit. Het carnavalsnummer van Marco staat op de 6e plek.

5. Lawineboys – Big Mamma

De nieuwe carnavalshit van de Lawineboys heeft iets zomers in zich. De Lawineboys staan op de 5e plaats in de top 10 beste carnavalsmuziek 2018 met hun hit ‘Big Mamma’. Bekijk hun vrolijke clip hieronder.

4. Feestteam – Waar Zijn Die Schoenen Dan

Het Feestteam heeft de hit ‘Waar zijn die schoenen dan’ uitgebracht. Beluister de carnavalshit via Youtube.

3. Alpenzusjes – Spring Op En Neer

Ook de Alpenzusjes gaan tijdens carnaval 2018 weer helemaal los. Ze gaan tijdens hun optredens onlangs hun nieuwe hit ‘Spring op en neer’ zingen. Wat vind jij van de nieuwe hit van de Alpenzusjes?

2. DJ Maurice Ft. Snollebollekes – De Vloer Is Lava

PartyDJ Maurice en Snollebollekes hebben recent de carnavalshit ‘De Vloer Is Lava’ uitgebracht. De Vloer is lava was in 2017 een grote hit die viral ging via sociale media. Wij zijn benieuwd of de hele kroeg de bar opspringt als deze carnavalshit wordt ingezet.

1.Lamme Frans & Knuffelbier – Wij Zijn Twee Vrienden

Nieuw, een carnavalshit van Lamme Frans. In 2018 komt Lamme Frans met een cover van het bekende Nederlandstalige lied ‘Wij zijn twee vrienden’. Beluister hieronder de nieuwe carnavalshit van Lamme Frans via Youtube.

Meer carnavalsmuziek 2018

Wij werken deze lijst met carnavalsmuziek continu bij tot en met carnaval 2018. Wil jij ons helpen? Deel jouw mening en carnavalsnummer onderaan deze pagina. Zo houden wij deze top 10 up-to-date.

Vergelijkbare Lijstjes

8 Comments

 1. Nostalgieten – Ambiance in de Ambulance
  https://www.youtube.com/watch?v=V-ZPynnpKa8

 2. Schorre chef & mc vals – pakske polonaise

 3. snap niet de de zware jongens niet in de top 10 staat

 4. Breng me nog een biertje- Richard Duinkerk

 5. HIER DAT BIER van DE BIERSCHUIMERS is het schuim op iedere carnavalslijst.
  https://www.youtube.com/watch?v=FFV0YbZt_QE
  Houdoe, bedankt en de groeten van DE BIERSCHUIMERS

 6. Anita van Blerck

  https://youtu.be/hEehjC6f5ek
  Meneer Jim en Zeur John met Zingen en Springen. 😉

 7. Hier nog eentje voor de carnaval 🙂

  Groetjes Ronald Pijls

  Party Kryner

  https://youtu.be/1yeTNDa9KI0

  Party Kryner & DJ Kicken – Lice Your Dream (Böhmisher Traum)

  http://www.partykryner.eu
  http://www.facebook.com/partykryner

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 carnavalsmuziek 2019

Carnavalsmuziek 2019 – Elk jaar publiceren wij de