Top 5 beste sushi in Den Bosch

Top 5 beste sushi in Den Bosch

Wil jij lekker sushi eten in Den Bosch? Onze keurmeesters bezochten de Bossche binnenstad en proeften sushi bij een aantal restaurants en bezorgdiensten. In deze top 5 hebben wij de beste sushi van ‘s-Hertogenbosch op een rij gezet.

5. Masumi Sushi

Masumi Sushi is een bezorgrestaurant gelegen in de Vughterstraat. De sushi is lekker en er is veel variatie. De zaak ziet er fris uit en het interieur is strak. Heb je zin om sushi te bestellen in Den Bosch? Dan kan je Masumi Sushi zeker uitproberen.

4. Sushi Sakana

Restaurant Sakana in Den Bosch is net zoals Shintori een all-you-can-eat concept. Het restaurant serveert standaard sushi en vlees gerechten. Bij Sakana bestel je sushi door middel van een tablet. De kwaliteit is oké maar wel erg standaard. Zoek je gewoon een standaard sushi restaurant dan ben je bij Sakana aan het juiste adres.

3. Sushi Shintori

Japans restaurant Shintori is een all-you-can-eat sushi concept vlakbij het centraal station van Den Bosch. Het restaurant is stijlvol ingericht maar wel erg donker. Het is een erg groot restaurant en soms zitten de tafeltjes iets te dicht op elkaar. De sushi is van redelijke kwaliteit, echter de bediening mag wat vriendelijker zijn.

2. Sushipoint

Sushipoint is een landelijke sushi bezorgdienst. Regelmatig heeft Sushipoint goede aanbiedingen zodat je ook thuis kan genieten van sushi. De Sushipoint in Den Bosch is recentelijk geopend.

1. Sushi Lounge

De absolute nummer 1 is de Sushi Lounge. Gelegen in de gezellige Korte Put kan je bij Sushi Lounge genieten van typisch Japanse gerechten. De zaak is heel sfeervol en met stijl ingericht. De bediening is vriendelijk en de vis van goede kwaliteit. Een driegangenmenu kost ongeveer €30.

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 beste Maaltijdboxen

De afgelopen tijd zijn er zoveel verschillende maaltijdboxen