Top 10 beste ps3 games

Top 10 beste ps3 games

De ps3 is een van de populairste spelconsoles van dit moment. Er zijn enorm veel spellen voor de playstation 3 en sommigen zijn echt geniaal. Wij hebben een top 10 samengesteld met Ps3 spellen die je niet mag missen. Zijn er spellen die jij wilt aanbevelen? Schrijf dan zeker een review over dat spel onder deze pagina als reactie.

10. battlefield 3

De Battlefield-serie draait om episch grote online veldslagen. Met 63 medespelers door een gigantische map rauzen, vijandelijke bases platbombarderen met een jachtbommenwerper en samen met je squad bikkelen om controlepunten in handen te krijgen. Bij Battlefield 3 is dit niet anders, al heeft ontwikkelaar DICE deze keer ook zijn pijlers gericht op een singleplayer. In vrijgegeven gameplaybeelden zagen we kapotgeschoten stadscentra, waar het zonlicht door scheuren in muren priemde en waren we getuige van een hele tankdivisie die door een uitgestrekte woestijn scheurde. Het is een onderdeel van de game waar niet om heen kunnen, maar Battlefield 3 laat zich toch vooral zien met zijn geniale multiplayer.

 

9. Red dead redemption

Red Dead Redemption schept niet alleen een prachtige spelwereld met tal van activiteiten, vertelt niet alleen een spannend verhaal en biedt niet alleen heerlijke schietactie, het is ook een spel dat echt wat wil zeggen. Dat een tijdsbeeld neerzet als nooit tevoren, maar daarmee ook een spiegel voorhoudt naar de tijd waarin we nu leven. Een uitzonderlijke prestatie voor een game.

 

8. Call of duty modern warfare 3

New York wordt aangevallen door de Russen, de metrolijn van Londen wordt compleet gesloopt en in Parijs krijg je het voor elkaar om de Eiffeltoren in te laten te storten. De Call of Duty-serie heeft een naam opgebouwd als het gaat om over the top–actie en Modern Warfare 3 vormt hierop geen uitzondering. Sterker nog, de game is precies geworden wat je er op voorhand van verwacht. Het is geen culinair hoogstandje, geen foie gras of kaviaar, maar een vertrouwd patatje oorlog dat je elke week weer haalt bij de plaatselijke friettent. Omdat het zo lekker (vertrouwd) is.

7. Just cause 2

Hoewel Panau een Luilekkerland lijkt voor undercoveragent Rico Rodriguez, is het een heuse werkvakantie. Aan het begin van de game word je voorbereid op een uiterst geheime missie: Rico’s voormalige baas Tom Sheldon heeft zich niet meer gemeld en vermoed wordt dat hij overgelopen is. Tijd voor Rico om op onderzoek uit te gaan en uit te zoeken wat er aan de hand is. Een soepele sprong uit de helikopter en vlekkeloze landing later staat Rico op Panau en in Rambo-stijl mag er gelijk het één en ander gesloopt worden in een vijandelijke basis. Een warm welkom. Niet lang daarna ontmoet je verschillende facties die strijden tegen de zittende president en jou voorzien van verschillende missies. Ook beloven ze je te voorzien van informatie over Sheldon.

 

6. Grand theft auto iV

Grand Theft Auto IV is één van de beste en misschien wel dé beste game die we ooit hebben gespeeld. Zelden is er een hoofdpersonage geweest dat zo ver is uitgewerkt als Niko Bellic, een geloofwaardig en diepgaand persoon met wie je een aangrijpend verhaal beleeft. En dat verhaal beleef je in één van de meest indrukwekkende en geloofwaardige spelomgevingen die we ooit zijn tegengekomen. Een geweldige setting, een geweldig verhaal, geweldige gameplay en een geweldige multiplayer maken samen een meer dan geweldig spel. GTA IV is uniek, weergaloos en ongeëvenaard.

5. Assasins creed 2

Assassins Creed 2 is een uitstekende game. Nog steeds is het indrukwekkend om een enorme kathedraal te beklimmen om vervolgens over de gehele stad uit te kunnen kijken. Het is echter vooral de diverse opzet, die terecht de meeste aandacht trekt. In vrijwel elk opzicht is Ubisoft Montreal erin geslaagd om het spel gevarieerder te maken dan het eerste deel.

4. Modern warfare 2

In Modern Warfare 2 komt het gevaar wederom van de Russisch Ultranationalisten. Het is vijf jaar na de dood van hun leider Zakhaev, maar de Russische extremisten hebben in Vladimir Makarov een nieuwe leider gevonden die dezelfde idealen als Zakhaev nastreeft. Het westen vreest de dreiging en schakelt Task Forces in om het gevaar te neutraliseren. Onderdeel van Task Force 141 is Sergeant Gary “Roach” Sanderson, één van de personages die de speler bestuurt. In totaal wordt de rol van drie verschillende soldaten aangenomen. Door undercover te werk te gaan, probeert Amerika informatie in te winnen om zo Makarov onschadelijk te maken. Makarov komt hier echter achter en weet hier op handige wijze gebruik van te maken, zodat Rusland en Amerika lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

3. Skyrim

Skyrim is het vijfde deel uit The Elder Scrolls-serie (TES), maar je hoeft absoluut geen van de voorgaande games te hebben gespeeld. Elk deel staat op zichzelf en brengt wat unieks. Waar je in Oblivion de hoop van de mensheid was in de strijd met gruwelijke wezens uit de hel, daar moet je het in Skyrim opnemen tegen draken die op het punt staan de provincie Skyrim te slopen en daarna heel Tamriel (het land waarbinnen TES zich afspeelt) te laten branden. Jij bent de enige die daar een stokje voor kan steken, want jij bent een Dragonborn. Als Dragonborn heb je de beschikking over een zogenaamde Shout, jouw unieke kracht. Deze Shout zorgt ervoor dat je in gevechten een geduchte opponent vormt. Bovendien voorziet het je van tijdelijke bovenmenselijke krachten, waardoor je op voor anderen (lees: normale stervelingen) onbereikbare plekken komt. Denk bij het eerste bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een tegenstander weg te blazen met een krachtstoot, waarna je hem makkelijk in mootjes hakt als ie bewusteloos op de grond ligt. En bij het andere is te denken aan de mogelijkheid om snel te kunnen rennen om zo onder een vallend hek door te schieten.

 

2. Assassins creed 3

Assassin’s Creed III is een prachtige voortzetting van de serie, op visueel gebied, qua gameplay, maar zeker ook door de sterke verhaalvertelling. Het goed verbeterde vecht- en klimsysteem weet deze misser op verhalend vlak een beetje te compenseren, net zoals de sfeervolle locaties dat ook doen. Het is alleen jammer dat Boston en New York de impact missen die een stad als Rome bijvoorbeeld wel had, al mochten we dat eigenlijk ook niet verwachten van deze uit de kluitengewassen koloniale nederzettingen. De bossen van New England zijn wat dat betreft dan wel weer erg indrukwekkend en bieden genoeg moois om je uren aan te vergapen.
 

1. Grand Theft Auto V

gta5

 

In GTA V, de allernieuwste telg van ontwikkelaar Rockstar binnen de baanbrekende Grand Theft Auto reeks, mag je volledig vrij het prachtige Los Santos verkennen. Deze immense landmassa (qua oppervlakte groter dan de spelgebieden uit GTA IV, GTA: San Andreas én Red Dead Redemption samen), compleet met bergen, stranden en stedelijke omgevingen is het schouwtoneel waarin drie hoofdpersonages trachten te overleven. Michael, een veertigjarige ex-crimineel, tracht als vader van twee kinderen én echtgenoot van een koopzieke vrouw brood op de plank te brengen. Trevor, een drugverslaafde die vroeger nog als militair piloot door het leven ging woont nu in een caravan in het midden van de woestijn. Ook hij tracht zijn hoofd boven water te houden in het onvergeeflijke Los Santos. En dan is er nog Franklin, een twintiger werkzaam bij een autoverkoper die simpelweg foute vrienden heeft en hulp krijgt van Michael om terug op het rechte pad te geraken. Drie compleet uiteenlopende protagonisten met één grote gemeenschappelijke interesse: geld.

Vergelijkbare Lijstjes

13 Comments

 1. waarom staat black ops 2 er niet bij en far cry 3 ?

  1. omdat die blijkbaar niet de beste zijn…

  2. omdat je een depil bent

 2. dit zijn nuttelose en domme games

 3. Dit zijn echte stomme games Grand Theft Auto 5 is al uit en heeft een record gebracht met meer dan 700 miljoen euro waarom staat die er niet in???

  1. JIJ bent kk dom gta5 staat op 1

 4. Idd frank, je bent kaulo blind!

  1. je bent dom

 5. frank heeft just gelijk patenokel jij ben blind ga eesrt naar blindenschool

 6. Doe rustig, trouwens de lijsten worden om de tijd geupdate. Dus het kan best dat de lijst toen anders was.

 7. FIFA 15??STA ER NI BIJ OF FIFA14 OF

 8. fifa staat er nog niet op die komt er wel op te staan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Beste virusscanners

Je wilt niet te bezuinigen als het gaat