Top 10 Beste Netflix films

Top 10 Beste Netflix films

De nieuwe streamingdienst Netflix bevat veel films, documentaires en tv-series. Wat zijn nu de beste 10 films die je kan vinden in het Netflix aanbod? Wij hebben uren besteed aan films kijken en komen nu met de Top 10 Beste films van Netflix. Bekijk ook onze ‘Top 10 beste actiefilms op Netflix‘ of leukste kinderfilms op Netflix.

Het aanbod van Netflix wordt regelmatig aangevuld met nieuwe films, heb jij nog een goede Netflix film en staat deze niet in de lijst? Reageer dan onderaan de pagina.

10. Shining Through

Een zeer spannende film over een vrouw die tijdens de tweede wereldoorlog Amerika verlaat om te gaan spioneren in Nazi Duitsland. Deze film is enorm beklemmend en is erg romantisch. Daarnaast bevat de film ook veel spannende scenes.

9. Good Will Hunting

Een jongen die werkt als schoonmaker op een universiteit wordt ontdekt omdat hij een wiskundig genie is. Echter heeft deze jongen de nodige problemen. Hij komt vaak in aanraking met justitie en politie. Deze dramafilm was de grote doorbraak van Matt Demon.

8. Up

Deze animatiefilm van Disney en Pixar is emotioneel, grappig en spannend. Absoluut het kijken waard. De animaties zijn gemaakt door Pixar en zien er verbluffend uit. Voor meer animatiefilms klik je hier.

7. The Duchess

Deze film is deels waargebeurd. De film gaat over het leven van adellijke vorsten in Engeland. Een zeer goede dramafilm en perfect voor een romantische avond.

6. Pulp Fiction

Het beste van Quentin Tarantino zit in deze film. Misdaad, drugs, humor en actie.

5. Seven Years in Tibet

4. Rain Man

Rain Man gaat over 2 broers waarvan Rainman autisme heeft. Deze film gaat over de relatie tussen de twee broers en de omgang met iemand die autisme heeft.

3. The Help

Een zeer aangrijpende film die gebaseerd is op het gelijknamige boek. De film gaat over de jaren 60 in Amerika. Zwarte mensen werkten toen vaak in de huishouding en werden als ‘minderen’ behandeld. Deze film is op waarheid gebaseerd en heeft al vele prijzen gewonnen.

2. Into the Wild

Into the Wild is ook een film gebaseerd op een waargebeurd verhaal. ChrisMcCandless heeft het helemaal gehad met de consumptiemaatschappij en besluit al zijn rijkdommen achter zich te laten en de wereld te verkennen zoals deze volgens god bedoeld is.

1. The Shawshank Redemption

Deze film staat al tijden op nummer 1 in de IMDB ranglijsten. Dat is logisch want The Shawshank Rendemption is een fantastische film.

Bron: Top10s

Vergelijkbare Lijstjes

9 Comments

 1. films die hier absoluut ook bij horen zijn: saving private ryan, flyboys, angels and deamons en pearl harbor. absolute topfilms, beter dan menig film die wel in de lijst is opgenomen. uiteraard is dat maar mijn mening.

 2. Pearls Harbor is een dramatisch slechte film…

 3. nietdedwaasdiedezelijstheeftgemaakt

  breaking bad misschien? of weeds????????

  1. Dat zijn geen films.

 4. ookdedwaasniet

  Breaking Bad is inderdaad een film.. goed gelezen 🙂

 5. Een IMDB-waardering, -link en genrevermelding bij elke film zou handig zijn.

 6. brothers misschien gewoon een meesterfilm

 7. The boy in the striped pyjamas oook zeker..

 8. wat waar is the dark knight en dan staat up er wel in

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Engste horrorfilms deel 2

Er zijn veel horrorfilms maar wat zijn nou