Top 10 Jägermeister mixen

Top 10 Jägermeister mixen

Jägermeister is een kruidendrank met alcoholpercentage van 35%. Jägermeister is afkomstig uit Wolfenbuttel in Duitsland en is herkenbaar aan het hert opgedrukt op de groene fles. Jägermeister bestaat uit maarliefst 56 kruiden waarvan er 50 bekend zijn, maar waarvan er nog steeds 6 geheim zijn. 

Vroeger (jaren 50) werd Jägermeister gebruikt als geneesmiddel tegen keelpijn en verkoudheid. Jägermeister stond dan ook vaak in de medicijnkast in plaats van de drank-kast. Nu wordt Jägermeister vooral gedronken tijdens het uitgaan en tijde s de Après-ski. Speciaal voor alle liefhebbers van Jägermeister is ons proefteam druk bezig geweest om de Top 10 Jägermeister mixen samen te stellen. Weet jij niet hoe je Jägermeister kan drinken? bekijk dan deze recepten.

10. Diesel Fuel – Shot

Pak een shotglas, een fles(je) Jägermeister en witte rum. Vul het shotglas voor de helft met Jägermeister en voor de andere helft met witte rum. In een keer opdrinken, en zorg ervoor dat de Jägermeister ijs en ijskoud is.

9. Jäger Monster – Mix

1. Doe ijs in een groot glas
2. voeg een shot (3 cl) Jägermeister toe
3. Vul de rest van het glas met sinaasappelsap
4. Voeg een scheut limonadesiroop toe
5. Eventueel garneren met een sinaasappel schrijfje

8. Black blood – Mix

1. Pak een cocktail glas
2. Mix 1 cl Jägermeister, 2 cl Blue Curaçao, 1 cl citroensap
3. Goed schudden en uitschenken in het glas
Deze mix bevat 23% alcohol

7. Fire engine – Mix

Raketbrandstof, zo wordt dit drankje ook wel genoemd. Gebruik 1 shot Jägermeister (3cl) en voeg hier 12cl bruisend water/spa rood aan toe

6. Gangrene – Mix

Deze mix genaamd Gangrene bestaat uit Jägermeister en meloen likeur. Een zeer verrassende combinatie die goed samengaat. Neem van beiden dranken dezelfde hoeveelheid en schud deze door elkaar in een cocktail shaker. Voeg ook ijs toe in de shaker zodat je een koude mix krijgt. Deze mix kan je ook als shot serveren.

5. Dr. Jäger – Mix

Deze mix is erg makkelijk. Voeg 1 shot Jagermeister toe in een glas. Vevolgens giet je hier koude Dokter Pepper of Coca Cola Cherry over. Een makkelijke, maar zeer lekkere mix!

4. Bloody Winter – Cocktail

3. Red headed Slut

2. Cherry bomb – Mix

Deze mix lijkt op de onderstaande Jägerbomb. Het enige verschil met het vliegend hert is dat de mix bestaat uit energiedrink met cassissmaak. De energiedrink met cassissmaak is o.a te koop bij de Lidl.

1. Jägerbomb / Vliegend hert – Mix

De populairste mix met Jägermeister is wel de Jägerbomb oftewel Vliegend hert. Deze mix bestaat uit energiedrink (Redbull) en Jägermeister. Pak een groot glas en vul dit glas een blikje energiedrink. Vul een shotglas (5cl) met Jägermeister. Laat het shotglas in het glas met energie vallen.

Bekijk Ook

Beste Vodka mixen

Beste Bacardi mixen

Sterkste drank ter wereld

Top 10 beste mixdrankjes

Vergelijkbare Lijstjes

1 Comment

  1. bekijk de 12 meest voorkomende shotjes hier:
    https://toptienlijst.nl/top-12-shotjes/
    Inclusief alle recepten en benodigdheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 5 beste sushi in Den Bosch

Wil jij lekker sushi eten in Den Bosch?