Top 10 Beste Haring van Nederland

Top 10 Beste Haring van Nederland

Elk jaar voert het AD een test uit om te kijken waar je de lekkerste en beste haring van Nederland kan proeven. Ben je benieuwd waar je in jouw stad de beste haring kan eten? Bekijk dan nu de beste haringkraampjes en viswinkels van 2014 in de Top 10 beste haring van Nederland.

Nederland is een land vol met haringliefhebbers. Van oorsprong zijn Nederlanders de beste haringvissers. Het is dan niet vreemd dat haring eten onderdeel is van de Nederlandse cultuur. Bekijk hieronder de plekken waar je de beste haring kan vinden van Nederland.

 

10. Schmidt Zeevis

Schmidt zet ook dit jaar alles op alles om in de bovenste regionen te eindigen. Dat lukt. Dit blijft een vertrouwd adres voor een goed harinkje.

Adres: Vasteland 60 – Rotterdam

9. Het Beste Maatje – Middelburg

Voor de beste haring van Zeeland moet je bij ‘Het Beste Maatje’ zijn in Middelburg.

Adres: Stationsstraat 1a – Middelburg

8. Volendammer Vishandel – Nieuwegein

Bond verdiepte zich het afgelopen jaar in de Hollandse Nieuwe én stuurde het gehele personeel op cursus. Krijgt loon naar werken. Geweldig om mee te maken.

Adres: Passage 77 – Nieuwegein

7. Vishandel Ruud den Haan – Rotterdam

Slimme Rotterdammers weten al decennia lang waar zij hun haring moeten halen. Den Haan scoorde al vaker hoog en maakt dat ook nu helemaal waar. De een na beste haring van Rotterdam.

Adres: Oudedijk 145 – Rotterdam

6. Visgilde Lijffijt & de Jong – Utrecht

Als je in het kader van beheersing van de temperatuur op je snijtafel een extra zonnescherm laat plaatsen dan ben je goed bezig. Krijgt loon naar werken.

Adres: Biltstraat 50 – Utrecht

5. Visgilde Steehouwer

Goed omgaan met haring is een vak apart en Steehouwer beheerst dat. Logisch dat klanten weglopen met zijn Hollandse Nieuwe. Een absolute aanrader.

Adres: De Schoof 80 – Hendrik-Ido-Ambacht

4. Volendammer Visspecialist Tom Tuijp – Vleuten

Tom Tuijp behaalde eerder de top 10 en bewijst wederom dat hij en zijn team de goede manier van werken volhouden. Klanten kunnen blij zijn met zo’n winkel.

Adres: Middenburcht 7 – Vleuten

3. Visgilde gebroeders De Block – Krimpen aan den Ijssel

Loon naar werken voor de gebroeders De Block. Zij spannen zich al jaren in om het beste uit hun haring te halen. Geweldig dat het dit jaar zo goed is gelukt.

Adres: Raadhuisplein 57 A – Krimpen aan den IJssel

2. Vishandel Gebroeders Simonis

Dennis Simonis heeft met zijn medewerkers alles uit de kast gehaald om zo hoog mogelijk te scoren. Topklasse van de beste en mooiste viswinkel van Nederland.

Adres: Visafslagweg 20 – Den Haag

1. Vishandel Atlantic – Rotterdam

Vishanndel Atlantic heeft volgens het AD de beste haring van Nederland. De gebroeders Tagi maken van de Hollandse Nieuwe hun levenswerk en doen alles voor een optimale haring. Een voorbeeld voor menige ondernemer.

Adres: Siciliëboulevard 702 – Rotterdam

Bekijk ook:

Top 10 Beste Hamburgers

 

Top 10 Populairste Cocktails

Vergelijkbare Lijstjes

1 Comment

  1. Bij ons in Rosmalen zit vishandel Henk Kok & Zn in winkelcentrum De Molenhoek, ze verkopen er echt fantastische haring met uitjes zo van de staart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 5 beste sushi in Den Bosch

Wil jij lekker sushi eten in Den Bosch?