Top 5 Hardloop Apps

Top 5 Hardloop Apps

Hardlopen is gezond, goedkoop en goed voor je lijn. Blijf fit, val af en begin ook met hardlopen. Tegenwoordig wordt het steeds makkelijker om te hardlopen dankzij de diverse hardloop apps. Jouw smartphone is een perfecte coach en kan je helpen bij het trainen en het bereiken van jouw hardloop doelen. Wij hebben de 5 beste hardloop apps voor jouw smartphone op een rij gezet.

Runtastic

runtastic-hardloop-app

Endomondo

endomondo-hardloop-app

Start to Run

hardloop-app-start-to-run
Start to Run is geen renapp maar een podcast of geluidsfragment. Evy Gruyaert heeft diverse trainingen voor je opgenomen zodat je kan hardlopen met je eigen coach. Met Start to Run kan je langzaam beginnen met hardlopen en steeds meer conditie opbouwen.

Runkeeper

Runkeeper-hardloopapp
Runkeeper is de meest populaire en meest gedownloade hardloop app op de Android en IOS. De app is vooral populair omdat de app vlekkeloos werkt en veel functies heeft. Runkeeper geeft tijdens het hardlopen handige informatie zoals rentijd, snelheid, en het aantal verbruikte calorieën. De hardloopapp maakt snel en gemakkelijk contact met GPS zodat je snel kan beginnen en je data erg betrouwbaar is. Ook kan je met Runkeeper gevarieerde trainingsprogramma’s samenstellen zodat je kan trainen voor jouw hardloop doelen.

Nike+

nike+-hardloopapp
Nike+ is een app en programma dat ontwikkelt is door het sportmerk Nike. Nike maakt het mogelijk om naast je smartphone diverse accessoires toe te voegen zodat je ook zonder smartphone kan hardlopen en je data later in Nike+ kan laden. We hebben een korte introductievideo van deze hardloop app geplaatst zodat je zelf kan zien wat er allemaal mogelijk is met Nike+.

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Studentensteden met de goedkoopste kamerprijzen (huur)

Door de wooncrisis zijn de huren van studentenkamers