Top 10 beste handbagage koffers

Top 10 beste handbagage koffers

Wanneer je een vlucht hebt geboekt is er altijd bepaalde bagage die je graag gedurende de reis bij je wil houden. Je dient er echter niet alleen rekening mee te houden dat de bagage in kwestie een bepaald gewicht niet mag overschrijden. Daarnaast mag handbagage ook slechts over beperkte afmetingen beschikken waardoor lang niet iedere koffer geschikt is. Wij zetten alvast de beste tien handbagage koffers op de markt voor jou op een rijtje.

10. Samsonite All Direxions handbagage

Eén van de beste handbagage koffers op de markt is ongetwijfeld de Samsonite All Direxions. Deze handbagage is licht van gewicht en kan bijgevolg zeer eenvoudig mee worden genomen op het vliegtuig. Dat is evenwel niet alles, want de koffer kan eenvoudig vergroot worden waardoor ze tegemoet komt aan de eisen van mensen die graag meer ruimte in hun handbagage willen hebben. Uiteraard is deze handbagage voorzien van speciale inpakriemen die er voor zorgen dat de inhoud van de koffer mooi op haar plaats blijft.

9. American Tourister Bon Air Spinner

De American Tourister Bon Air Spinner is eveneens een uitstekende koffer die perfect dienst kan doen als handbagage. Eén van de belangrijkste voordelen van deze koffer zijn de 360 graden roterende wielen. Deze zorgen er voor dat de koffer in alle situaties eenvoudig mee te nemen is. Bovendien is de American Tourister Bon Air Spinner voorzien van een speciaal TSA-slot welke tijdens een reis naar de Verenigde Staten door de douane kan worden geopend zonder schade aan te brengen aan jouw koffer. Tel daar ook nog eens de uitstekende, interne verdeler bij op en je hebt alvast voldoende goede redenen om deze handbagage in huis te halen.

8. Adventure Bags Malibu PC Koffer

Een andere, zeer interessante handbagage is de Adventure Bags Malibu PC Koffer. Deze koffer is zowel interessant om mee te nemen tijdens een uitstapje voor een weekend als, als handbagage in het vliegtuig. Deze koffer beschikt over 360 graden roterende wielen en heeft een vergrendelbare rits waardoor een optimale veiligheid is gegarandeerd. Bovendien beschikt de Adventure Bags Malibu PC Koffer eveneens over een TSA-slot die de douane in de Verenigde Staten steeds de mogelijkheid biedt om de koffer te openen zonder schade aan te brengen. Enig nadeel van deze handbagage is dat de interne verdeler niet kan worden verwijderd.

7. Delsey Initiale 4 Wheel Slim Cabin Trolley Case

De Delsey Initiale 4 Wheel Slim Cabin Trolley Case is uitstekend geschikt als handbagage. Haar beperkte afmetingen zorgen er voor dat ze moeiteloos in de ruimte boven de zetels passen terwijl de aanwezige inpakriemen er voor zorgen dat de inhoud van de koffer steeds goed op haar plaats blijft. De Delsey Initiale 4 Wheel Slim Cabin Trolley Case beschikt bovendien ook over 360 graden roterende wielen waardoor je ze in alle comfort mee kan nemen op vakantie. Enig nadeel van deze handbagage is wel dat er slechts een beperkt aantal vakken voor handen zijn om je spullen georganiseerd op te kunnen bergen.

6. Suitsuit Caretta Amber Gold Trolley

De Suitsuit Caretta Amber Gold Trolley is een opvallende koffer die moeiteloos wordt geaccepteerd als handbagage. Ook wanneer je op zoek bent naar geschikte handbagage Ryanair zal deze koffer moeiteloos aan al je verwachtingen weten te voldoen. De afmetingen die door Ryanair worden gehanteerd zijn 55 x 40 x 20 centimeter terwijl deze koffer slechts 49 x 34 x 20 centimeter als afmetingen heeft. De unieke duurzaamheid van de Suitsuit Caretta Amber Gold Trolley wordt kracht bijgezet door het feit dat er een garantie van 10 jaar op wordt gegeven.

5. Princess Barcelona Dutch Design

Ben je in het bijzonder op zoek naar een zeer compacte en tevens ook erg voordelige handbagage om mee te nemen in het vliegtuig? In dat geval is de Princess Barcelona Dutch Design koffer precies wat je zoekt! Deze koffer kan reeds worden aangekocht voor een zeer beperkte prijs. De koffer is bijzonder licht van gewicht wat er voor zorgt dat je veel in de cabine mee kan nemen. Let wel, de koffer beschikt over slechts twee wielen waardoor ze uitsluitend gekanteld mee kan worden genomen.

4. American Tourister Pasadena Upright

De vierde beste handbagage op de markt is de American Tourister Pasadena Upright. Deze handbagage staat er om bekend net over dat beetje extra volume te beschikken waardoor je moeiteloos grotere zaken mee kan nemen in de cabine van het vliegtuig. Bovendien is de American Tourister Pasadena Upright voorzien van speciale inpakriemen die er voor zorgen dat met name kleding of andere voorwerpen probleemloos op hun plaats worden gehouden. Tel daar ook nog eens het prachtige design en de uitstekende duurzaamheid bij op en deze handbagage staat met recht en rede op de vierde plaats in deze top tien.

3. Delsey Air Longitude

Op de derde plaats in deze top tien vinden we de Delsey Air Longitude terug. Deze prachtige en betrouwbare koffer zorgt er voor dat de inhoud van jouw handbagage altijd is beschermd. Daarnaast beschikt de koffer over een speciaal TSA-slot die voorkomt dat vreemden je koffer kunnen openen, behalve dan de Amerikaanse douane. Zij kunnen je koffer met dit speciale slot op eenvoudige wijze openen waardoor ze geen schade moeten veroorzaken. De Delsey Air Longitude is tot slot voorzien van 360 graden roterende wielen waardoor ze in alle situaties moeiteloos overeind blijft!

2. Samsonite Ultimocabin Rolling Tote

Een beetje vergelijkbaar met de voorgaande Samsonite handbagage is deze Ultimocabin Rolling Tote. Deze koffer beschikt over een horizontale bouw in plaats van een verticale en maakt het op zeer eenvoudige wijze mogelijk om bijvoorbeeld je laptop mee te nemen in het vliegtuig. Uiteraard beschikt deze Samsonite Ultimocabin Rolling Tote eveneens over een TSA-slot die door de douane in de VS zeer eenvoudig kan worden geopend. Let wel, de wieltjes zijn niet 360 graden roterend wat toch een beetje een beperking met zich meebrengt.

1. Samsonite Ultimocabin Spinner

De handbagage die volgens ons met recht en rede de beste op de markt kan worden genoemd is de Samsonite Ultimocabin Spinner. Deze prachtige koffer ziet er niet alleen goed uit, daarnaast is ze ook nog eens bijzonder kwalitatief. De Samsonite Ultimocabin Spinner beschikt over 360 graden roterende wielen waardoor de koffer in alle omstandigheden goed meedraait. Daarnaast zorgt het voorvak met rits en interne verdeler er ook nog eens voor dat je spullen op goed georganiseerde wijze kunnen worden ingepakt. Enig nadeel is misschien het prijskaartje, maar een echt optimale kwaliteit kost nu eenmaal vaak behoorlijk wat geld.

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

De 10 tofste reisblogs van Nederland

Op het moment schieten de blogs over reizen