Top 10 beste films met Leonardo DiCaprio

Top 10 beste films met Leonardo DiCaprio

De Top 10 beste films met Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio is een van de meest beroemde acteurs ter wereld. Leonardo DiCaprio is wereldberoemd geworden met zijn hoofdrol in de film Titanic. Deze blockbuster heeft ervoor gezorgd dat Leonardo DiCaprio in een klap bekend was bij een wereldwijd publiek. Echter was Leonardo al sinds zijn jeugd bezig met acteren, niet vreemd omdat Leonardo is opgegroeid in Hollywood.

Naast acteur is Leonardo DiCaprio ook filmproducent maar het grote publiek kent hem voornamelijk van zijn rollen in succesvolle films zoals; Titanic, Inception, Romeo+Juliet en Blood Diamond. Speciaal voor alle filmliefhebbers en fans hebben wij de beste films met Leonardo DiCaprio op een rijtje gezet.

 

10. Body of Lies

9. The Aviator

The Aviator is een biografische film gebaseerd op het leven van Howard Hughes.

8. The Great Gatsby

De nieuwste film van Leonardo DiCaprio is ‘The Great Gatsby’, een film over een vermogend man die met zijn geld indruk wilt maken op zijn grote liefde.

7. Gangs of New York

Gangs of New York gaat over het New York in de 19e eeuw. Er is een grote machtsstrijd binnen de stad en DiCaprio is een van de leiders die de opstand van het volk leidt. Een geweldige film met veel actie, drama en humor.

6. Django Unchained

In deze film speelt Leonardo DiCaprio de badguy namelijk een rijke plantage eigenaar tijdens de slavenhandel in Amerika. Deze nieuwe film van Quentin Tarantino is zeker de moeite waard.

5. Shutter Island

Shutter Island is een echte mindfuck film waarbij je op het einde verbluft in je stoel blijft zitten.

4. The Departed

Een zeer spannende film over een speciaal politiecorps en een misdaadbende. Een van de beste actiefilms waarbij Leonardo DiCaprio de hoofdrol heeft.

3. Blood Diamond

2. Inception

1. Titanic


Titanic was de film waarbij Leonardo DiCaprio doorbrak bij het grote publiek. Het is zonder twijfel een van zijn bekendste en meest succesvolste film. Titanic vertelt het romantische verhaal van Jack Dawson die als kunstenaar en zwerver naar Amerika vaart met de Titanic. Hij ontmoet Rose, een zeer rijke vrouw die uitgehuwelijkt is door haar moeder.

Vergelijkbare Lijstjes

2 Comments

  1. Ik mis “wat eating Gilbert Grape” , ik vind hem daar zijn rol zeer goed vertolken. Hij was hier nog redelijk jong in

  2. wat een leuke knappe man!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Engste horrorfilms deel 2

Er zijn veel horrorfilms maar wat zijn nou