Beste fantasy films

Beste fantasy films

Gollum

Deze top 10 lijst met beste fantasy films is samengesteld aan de hand van recensies, en beoordelingen via IMDB. De lijst bevat gegarandeerd de beste recente fantasy films. Weet jij nog goede fantasy films die liefhebbers moeten zien? Deel deze films dan onderaan deze pagina.

1. The Lord of the Rings:

The Lord of the Rings is een trilogie bestaande uit; The Fellowship of the Ring, The Two Towers en The Return of the King. Alle films scoorden erg goed op het witte doek en kregen geweldige recensies. Deze films zijn zeker leuk om voor een 2e of 3e keer te bekijken.

2. Avatar:


Avatar is ook een film die geschiedenis heeft geschreven. Deze film heeft een nieuw tijdperk ingeluid in de filmwereld door de scherpe 3d beelden en animaties. De film was een megaproject van James Cameron die bekend is van andere grote films als De Titanic en The Terminator.
Avatar is verkrijgbaar op dvd, bluray en bluray 3d

3. Harry Potter:


Een geweldig uitgedacht verhaal door J K Rowling. Harry Potter is een van de best verkochte boeken ooit en ook de films hebben goed gescoord. Het eerste deel werd uitgegeven in 2001, het laatste deel in 2011.

4. The Matrix Reloaded


Een hele goede actiefilm die zich afspeelt in een fantasywereld. Deze film is uitgebracht aan het begin van het internettijdperk. De film behaalde al snel na de release een cultstatus.

5. King Kong


King Kong komt uit 2005. De film gaat over een expeditie naar een onbekend eiland om een film op te nemen. King Kong is een cultfilm die je niet mag missen.

6. Charlie and the Chocolate Factory

Iedereen kent het verhaal van Charlie wel die een avonturenreis maakt door de snoepfabriek van Willie Wonka.

7. The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe

3 kinderen vinden een doorgang naar een geheime wereld waar zij midden in een oorlog belanden.

 

8. The Hunger Games

The Hunger Games is een recente film uit 2012.  Een spannend verhaal in een futuristische wereld over een groot jaarlijks toernooi.

 

9. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

Een geweldige film vol piraten en avontuur. Deze film heeft ervoor gezorgd dat Johnny Depp wereldwijd is doorgebroken als Jack Sparrow.

 

10. The Hobbit

Deze film speelt zich af voor The Lord of the Rings en is net zoals The Lord of the Rings een trilogie. The Hobbit heeft niet zo’n sterk verhaal als The Lord of the Rings maar bevat wel prachtige kostuums, special effects en magische werelden.

 

Vergelijkbare Lijstjes

1 Comment

  1. why don’t the video’s work?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Engste horrorfilms deel 2

Er zijn veel horrorfilms maar wat zijn nou