Top 10 Clubs en Kroegen in Albufeira

Top 10 Clubs en Kroegen in Albufeira

Albufeira is de populairste vakantiebestemming van Portugal. Albufeira heeft prachtige stranden en een geweldig nachtleven. Ga jij binnenkort naar Albufeira? Bekijk dan hier de top 10 beste clubs en cafées van deze badplaats.

Albufeira heeft 2 verschillende gebieden namelijk ‘De Strip’ en het ‘Oude Albufeira’. De Strip is een lange straat in Albufeira met heel veel barretjes/kroegen en een paar clubs. De strip begint bij de zee en loopt vervolgens recht omhoog. De Strip in Albufeira is ongeveer 1 km lang en er zijn wel 80 barretjes/restaurants en clubs te vinden. Vooral s’avonds en s’nachts is er veel te beleven aan De Strip in Albufeira. In het oude gedeelte van Albufeira zijn meer loungebarren en restaurantjes. Het oude gedeelte van Albufeira is een oud havenstadje waar je s’avonds een goede kroegentoch kan houden.

 

10. Atrium

Wil je karaoke zingen met je vrienden? Dan moet je naar de Atrium gaan, gelegen aan de Strip. Het is een kleine bar maar zeker leuk als je zin hebt om met je vrienden een paar nummers te zingen samen met een kleine 50 dronken Engelsen.

9. Fiesta

Fiesta is gelegen in het oude gedeelte van Albufeira. Er komen regelmatig bekende Nederlanders optreden zoals Lange Frans en Nederlandse dj’s. De aankleding van de club is mooi maar de sfeer en het publiek wat er komt valt tegen.

8. Buhba Bar (Dakterras)

De Buhba Bar ligt aan het plein in oud Albufeira. Het is vaak erg leeg in de Buhba Bar, wel kan je heel goed chillen op het dakterras op de 4e verdieping. Hier is een cocktailbar en heb je een mooi uitzicht op het centrale plein van Albufeira. Cocktails zijn hier erg lekker en niet heel duur.

7. Bloopers (Oud Albufeira)

Dit Nederlandse feestcafé is gelegen in het oude gedeelte van Albufeira. Het publiek is er jong en er wordt voornamelijk feestmuziek gedraait. De Bloopers is van dezelfde eigenaar als de Celebration, gelegen aan de strip.

6. Celebration (Apres-ski)

De Celebration is gelegen aan de strip (Nieuwe gedeelte Albufeira). Het is een Nederlands Après-Ski café met Nederlands barpersoneel. Hier wordt eigenlijk alleen kroegmuziek gedraait en après-ski hitjes.

5. Wild & Co

wild&Co_uitgaan_albufeira

Wild & Co is een bar met vooral veel live acts. Er zijn veel stripacts en de bartenders geven ook om het half uur een show. In de Wild & Co vind je vooral veel dronken Engelsen en Nederlanders. Dit kan ook komen omdat ze grote drankjes serveren, een standaard biertje is een halve liter!

4. Club Locomia

Deze club is gelegen aan het strand en heeft meerde area’s. Vooral voor technoliefhebbers is CLub Locomia een aanrader.

3. Liberto’s (Loungeclub)

club_liberto's_albufeira

Deze loungeclub zit midden op de strip en is voor een groot gedeelte outdoor. Er is vaak live-muziek en vanaf 1 uur neemt een dj het over. Bij Liberto’s kan je heerlijk chillen op de loungebanken en genieten van goede drankjes die live voor je gemixt worden.

2. Kiss

albufeira_kiss_club

De Kiss is gelegen vlakbij de strip. De Kiss is de oudste club van Albufeira maar is zeker een leuke plek om de avond af te sluiten. Vanaf een uur of 3 wordt het druk bij de Kiss. Je moet wel vaak entree betalen als je laat aankomt. De entree bedraagt ongeveer €15, dit is wel inclusief een drankje. Een biertje kost €5 bij de Kiss dus het beste kan eerst gaan feesten en drinken aan de Strip waar drankjes goedkoper zijn.

1. Kadoc (Club)

club_kadoc_Albufeira

Kadoc is de grootste discotheek die 11 km buiten het centrum van Albufeira ligt. De drankjes zijn er goedkoper dan bij de clubs in Albufeira en Kadoc beschikt over een fantastische Bacardi tuin. Deze tuin lijkt veel op een Willie Wonka wereld en is perfect om uit te rusten van het feest in de club zelf. Er komen veel bekende dj’s bij Kadoc en er is veel live-entertainment. De taxi’s zijn in Albufeira goedkoop dus je kan het beste met de taxi naar Kadoc gaan.

 

 

Tips:

Ga je binnenkort op vakantie naar Albufeira? Hierbij een paar tips om zoveel mogelijk uit je vakantie te halen!

– Ga indrinken op de strip bij kleine barretjes. Vraag de proppers naar acties en onderhandel over een goed deal, Wij kregen bij de bar naast de Celebrations 4 Vodka Red Bull + 4 shotjes voor €10.
– Koop je drank op Schiphol. In Albufeira zijn de slijterijen duurder dan de see buy fly acties op Schiphol.
– Maak een wandeling langs de rotsen van Albufeira. Albufeira heeft een van de mooiste kusten van Europa en dat zie je pas echt als je een avontuurlijke wandeling maakt langs de rotsen.

Vergelijkbare Lijstjes

3 Comments

  1. Net terug van Albufeira en het was fantastisch. Kan iedereen wel afraden om van die acties te doen met GOGO en X-travel, je kan je in je eentje prima vermaken.

    Vooral de Kiss was s’nachts vet en daarna kan je heerlijke hamburgers eten naast De Kiss bij John’s Burgers. Ga volgend jaar weer naar Albufeira

  2. Ik vind het wel jammer dat heaven niet op dit lijstje staat ben momenteel in albufeira en heaven staat voor mij op nummer 1!

  3. Drank meenemen vanop Schiphol. Lol, iets typisch hollands zeker?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

De 10 tofste reisblogs van Nederland

Op het moment schieten de blogs over reizen