Top 5 Clubs in Praag

Top 5 Clubs in Praag

De Tsjechische hoofdstad Praag is een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. De stad is perfect als tussenstop tijdens een roadtrip of voor een korte stedentrip. Praag heeft een bruisend nachtleven met veel restaurants, kroegen, cafées en een aantal clubs. Voor iedereen die goed wilt stappen in Praag hebben wij de 5 tofste clubs geselecteerd. We hebben hierbij gelet op de gastvrijheid, prijs, locatie en sfeer. Bezoek de website Ontdek Praag om meer te lezen over het uitgaan in Praag.

5. Chapeau Rouge

Chapeau Rouge is een gezellige studentenclub. De club is geen grote dancing maar meer een gezellige plek om te borrelen op chille deephouse. De Chapeau Rouge ligt in de smalle steegjes in downtown Praag. Deze club is vooral leuk om je avond te beginnen en tot een uurtje of 1 te blijven. Je kan een bezoek aan de Chapeau Rouge gemakkelijk combineren met de Roxy, Karlovy Láznê of M1.
top5_clubs_praag_chapeau_rouge

4. M1

Een andere hippe club in het centrum van Praag is de M1. Hier kan je goede cocktails drinken en chillen in de lounge. In de club wordt veel house muziek gedraaid en er heerst een chille sfeer.
uitgaan_praag_M1

3. Club Roxy

Een andere grote club in Praag is de Roxy. Deze club bevind zich in het oude centrum van Praag en bestaat uit 1 grote danszaal. Regelmatig treden er bekende dj’s op in de Roxy. Daarnaast is de club niet zo duur en ook doordeweeks erg druk.
club-roxy-Praag

2. Club Karlovy Láznê

De club ‘Karlovy Láznê’ ligt in het centrum van Praag en bestaat uit 7 verdiepingen. Op elke verdieping vind je een ander thema zoals een R&B zaal, house zaal, zuurstofbar en lounge. Door alle trappen en gangen kan je uren op avontuur in de grootste club van Praag.
Club Karlovy Láznê Praag

1. Cross Club

Buiten het centrum van Praag ligt de Cross Club. De Cross Club is een unieke club die volledig bestaat uit auto-onderdelen. De club is een groot bouwwerk met gangetjes, dansruimtes, lampjes en zithoekjes. De Cross Club is zeker in het weekend te leukste club van Praag.
cross-club-praag

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

De 10 tofste reisblogs van Nederland

Op het moment schieten de blogs over reizen