Top 10 Apres Ski muziek

Top 10 Apres Ski muziek

Top 10 Après Ski liedjes

In deze Top 10 vind je de populairste en meest gedraaide Après Ski liedjes. Deze top 10 bestaat zowel uit Nederlandse Apres-Ski nummers als Duitse en Oostenrijkse feestliedjes. Alle liedjes in deze top 10 zijn grijs gedraaid in Nederlandse Après-Ski cafés en in alle wintersportgebieden. Ook zijn de Après-Ski liedjes vaak te horen tijdens andere feesten zoals carnaval. Wat is jouw favoriete Après-Ski liedje? Deel het met ons onderaan de pagina.

10. Country roads/Take me home

De Hermes Houseband had in 2001 een grote hit te pakken met de Après-Ski versie van ‘Country Roads’. Dit feestnummer wordt nog steeds veel gedraaid op Après-Ski feestjes. Vreemd is het niet want iedereen kan deze hit meezingen.

9. Sweet Caroline

‘Sweet Caroline’ is een echte Après-Ski klassieker. Dit Engelstalige liedje kan iedereen meezingen. Het origineel werd in 1969 uitgebracht door de zanger ‘Neil Diamond’. Er zijn al meerdere Après-Ski versies uitgebracht en ook op biercantussen wordt het liedje vaak gezongen.

8. Jodeljump

De Jodeljump is een Nederlands feestnummer dat vooral met carnaval vaak gedraaid wordt. Er is ook een speciale Eindhoven versie die vaak te horen is tijdens PSV wedstrijden.

7. Let it be (apres ski remix)

‘Let It Be’ is een van de populairste Beatles liedjes. Het kan niet anders dan dat de Après-Ski versie een grote hit is geworden.

6. Het Vliegerlied

Het Vliegerlied is oorspronkelijk een Duits feestnummer. De crew van het Nederlandse café ‘The Block’ heeft een Nederlandse versie opgenomen.

5. Boven op de berg

Boven op de berg is een typisch Après-Ski liedje en wordt vaak gedraaid in Tirol en andere wintersportgebieden.

4. Cowboy und Indianer

Cowboys en Indianen is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de bekendste Après-Ski liedjes van dit moment. Er zijn versies opgenomen in meerdere talen waaronder het Duits, Frans en Nederlands.

3. Arsch im Schnee

Met je kont door de sneeuw, daar gaat het onderstaande Après-Ski liedje over.

2. Hey, wir wollen die eisbaren sehen

Op nummer 2 staat een fantastische Après-Ski klassieker. Dit liedje mag op geen enkel feestje ontbreken en iedereen kent dan ook het liedje over de ijsberen.

1. Anton aus Tirol

Anton aus Tirol is al tientallen jaren lang een van de grootste feesthits. Dit Duitse Après-Ski liedje is al tientallen keren gecoverd en is een kenmerkend lied voor de regio Tirol. Beluister hieronder de grootste Après-Ski hit aller tijden.

Vergelijkbare Lijstjes

1 Comment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Top 10 Carnavalskrakers 2022

De website Top10s heeft de beste carnavalskrakers van