5 films zoals Harry Potter

5 films zoals Harry Potter

Films zoals Harry Potter

De films van Harry Potter zijn een van de meest succesvolste films ooit. Het is dan ook niet vreemd dat Harry Potter veel fans heeft. Veel mensen zoeken films die lijken op Harry Potter. Wij hebben daarom een lijst samengesteld met 10 films zoals Harry Potter. Deze films lijken qua verhaal en vormgeving op de films van Harry Potter oftewel; avontuurlijk, fantasievol en spannend.

 

Narnia:

Deze film speelt zich af in een fantasiewereld die toegankelijk is door een kast.

 

 

Eragon (2006)

Net zoals Harry Potter heeft Eragon ook 1 held die vecht tegen het grote kwaad. Deze film zit vol met draken en andere mythische figuren.

 

 

The Hunger Games (2012)

Net zoals Harry Potter bestaat The Hunger Games uit een fantasierijke wereld met vreemde figuren en objecten. Wel speelt The Hunger Games zich af in een futuristische wereld in tegenstelling met Harry Potter dat zich afspeelt in het heden.

 

 

The Lord of the Rings (2001)

The Lord of the Rings is verreweg de beste fantasiefilm ooit. Alle Harry Potter fans zijn gegarandeerd ook direct fan van deze trilogie na het zien van de eerste film. The Lord of the Rings bestaat uit 3 delen namelijk; The Fellowship of the Ring, The Two Towers en The Return of the King.

 

The Spiderwick Chronicles

Een geheimzinnig huis met geheime gangen en een speciaal boek. Net zoals Harry Potter bevat The Spiderwick Chronicles veel wonderlijke figuren en daarnaast is de film ook erg spannend.

 

 

Bekijk ook:

10 films zoals American Pie

Beste fantasy films

Engste horrorfilms

Vergelijkbare Lijstjes

1 Comment

  1. leuk gemaakt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Engste horrorfilms deel 2

Er zijn veel horrorfilms maar wat zijn nou