10 films zoals American Pie

10 films zoals American Pie

Sommige mensen hebben een hekel aan de American pie films en sommigen vinden de American pie films hilarisch. Speciaal voor alle liefhebbers van American pie films en college movies hebben wij 10 films gezocht zoals American pie films. Dus ook deze films zitten vol met flauwe gappen, seks en veel drank. 

  • Eurotrip


Eurotrip is een hilarische film met alle vooroordelen van Europa. Ook ons land komt fraai naar voren met de club Vandersex in Amsterdam. Een hilarische film en misschien zelfs beter dan American pie.

 

  • The long weekend


Iedereen kent home videos van de televisie en internet. Deze film The long weekend zit bomvol met grappige filmpjes. Daarnaast bevat de film hele foute grappen, veel seks en drank. The Long Weekend gaat over 2 broers waarvan er 1 op het punt staat om ontslagen te worden bij een reclamebureau. De man heeft snel goede inspiratie nodig voor een nieuwe reclame maar komt er niet op. Zijn broer wilt hem graag helpen en denkt dit te kunnen doen door een wip voor hem te regelen. De broers hebben 1 weekend om een goede seksbeurt te zoeken maar dit blijkt toch niet zo lastig als gedacht. Deze film zit vol met seks maar is ook zeker heel grappig.

 

  • Van Wilder – Freshman Year


Deze film lijkt veel op een American pie film. Deze college film zit vol met flauwe grappen, drugs, seks en het ruige studentenleven zoals dat in Amerika plaatsvindt.

 

  • Harold and Kumar – Escape from Guantanamo bay


 

Hilarisch! Bekijk ook zeker de andere films van Harold and Kumar.

 

  • Beerfest


 

Deze film hoort absoluut thuis in de 10 films zoals American pie! het hoofdthema is zoals de naam al doet vermoeden, BIER!

 

  • Beth Cooper


 

 

  • The Hangover


 

De Hangover gaat over een groep vrienden die een vrijgezellenfeest in Las Vegas organiseren. Echter hebben zij de volgende dag zo’n kater dat zij niks meer weten van de avond daarvoor. Hun vriend Doug, die over 24 uur gaat trouwen blijkt vermist te zijn en moet snel worden gevonden.

 

  • Sex driver


 

 

Bekijk ook de top 10 grappigste films

Vergelijkbare Lijstjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook deze Top 10

Engste horrorfilms deel 2

Er zijn veel horrorfilms maar wat zijn nou